|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() הזמנתי את האבקה וקיבלתי איתה מה שאמור היה להיות סקופ אבל זה לא הגיוני סקופ בגודל של קערת דגנים אני לוקח כמויות לפי מה שנראה לי הגיוני והתחלתי לחשוב שאולי מה שנראה הגיוני לא באמת נכון...
אם יש פה מישהו שיכול לעזור ולהגיד לי כמה בדיוק אני אמור לקחת בכפיות בבוקר וכמה אחרי האאימון זה ממש יעזור לי תודה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: אורי
עוסק ב:: חייל ב8200
חדר כושר: אוניברסיטת תל אביב
|
![]() זה תלוי בתפריט שלך, כמובן. תשקול את הכמות בסקופ שלך, תראה אם זה תואם את מה שכתוב על האריזה מאחור.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() חחח זה לא עובד ככה. Serious mass הוא גיינר וכל הרעיון שלו זה שתאכל איזה 1200 קלוריות במכה. הבעיה שאין גיינר בעולם שמסוגל לספק לך 1200 קלוריות בסקופ קטן, כי 1200 קלוריות זה וואחד הרבה קלוריות. אז צריך לדחוף טונות של גיינר, ומנה זה כמות אבקה בגודל של סנדוויץ'.
אז גם אם תיקח רבע מנה בכל פעם זה לא נורא. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() תודה נירבין מה שאני עושה זה לוקח רבע מנה בבוקר ו2 רבעים אחרי אימון ככה חבר שלי עושה אבל חשבתי שזה לא כל כך מקצועי לעשות את זה אני מבין שזה לא כל כך משנה אז תודה ;]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() קודם כל אם תנסה לחסוך בגיינר=לא עשיתי כלום
עדיף לגמור אותו מהר ולראות תוצאות יפות מאשר לשמור אותו חודשיים ולא להתקדם לשום מקום אני באופן אישי משתמש בו לארוחת בוקר כף שלמה 25 גרם חלבון 125 פחמימות בשבילי זה מצוין כי אין לי זמן לאכול בבוקר ואני לא סובל לאכול הרבה על הבוקר |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() וואי וואי וואי יקיר התחיל לקחת תוספים...חחחחח
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לא הבנתי איך הסקת שאני מנסה לחסוך אפילו לא ענית על השאלה שלי ולמקרה שלא הבנת אני לוקח קבע מיכל שזה יוצא בערך 2 כפות שאתה לוקח |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |