|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() פאק!!! קיבלתי 15 ספרים ועוד 2 מעטפות כאלה עם מלא דברים בפנים
![]() מה זה מה הולך שם למה כ"כ הרבה? ![]() הקורס הוא חדו"א א' |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
|
![]() נשמע כמו הסיוט שלי - איך מתחילים בכלל להתעסק עם כמות כזאת של חומר?
(חוץ מלגלגל ולעשן - יש שם מספיק דפים בשביל כל החיים ) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
|
![]() אחי זה לא נורמלי רציני קיבלתי את החבילה הייתי בטוח שזה ספר או שניים, פתחתי את החבילה כמעט נפלתי מהספה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
|
![]() נשמע כמו סיוט בכל אופן
יש מבחן סוף סמסטר וכאלה? או שזה הולך לפי עבודות? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
|
![]() יהיה טוב אחי, חובה להעסיק את המוח במשהו.. הוא כבר התנוון
השאלה היא איך אני אשלב את זה עם 2 עבודות, צבא, אימונים וחברים.. יהיה טוב!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
|
![]() אני אוריד קצת ווליום בעבודה.. כרגע אני עובד 4 פעמים בשבוע ו4 אימונים בשבוע, אני אוריד ל2-3 משמרות בשבוע ו3-4 אימונים בשבוע.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banned
|
![]() קיצר אם תצא מהצבא עם תואר במתמטיקה יצאת שפיץ, זה לא קל.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Banned
|
![]() מי רוצה אבל תואר במתמטיקה? :|
אני עושה קורסים כדי שאח"כ יהיה לי פטורים ואז כשאני אבוא לעשות תואר כלשהו במקום ללמוד 40 נק' בשנה אני אלמד 20, או לחלופין במקום ללמוד תואר 4 שנים אני אלמד 3 בגלל הפטורים. ואמרתי שאני אוריד ווליום בעבודה\אימונים, אבל שכחתי הכי חשוב - צריך להוריד ווליום בצבא!!! ![]() ובלי קשר אני עוזב את טיב טעם ![]() מתחיל להיות ברמן ![]() נערך לאחרונה על ידי P-a-n-1-c, 03-09-08 בשעה 13:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() המעטפות זה בשביל הגשת הממנים(מטלה למנחה).
יש חוברת ממנים וכמובן ספרי לימוד. אתה כבר יודע מי המנחה שלך ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Banned
|
![]() איך אני מברר מי המנחה?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אחי הרגת אותי! :d
דינה נשמה, יש את הפורומים של או"פ, יש לך שם מידע על הכול. במקרה אני מבין בזה, כי אני מגיש לאנשים עבודות באנגלית. אתה יכול להיכנס לשאילתא באתר של או"פ, מזין את הסיסמא, משתמש והת.ז. שלך, שם יהיה לך מידע על הכול, כולל מידע מהמנחה ופורומים משותפים לתלמידי הקורס. וקורן נשמה, אתה עושה צחוק? בסמסטר הראשון של התואר עשיתי חדו"א, עם מתמטיקה א', הנהלת חשבונות, פיננסית, מיקרו כלכלה, מבוא למשפט, מבוא למדעי ההתנהגות ומיקרו מחשבים, רק בראית חשבון! בלי לדבר על החצי השני של התואר! כלומר, זה היה רק 50% ממה שעשיתי באותו הזמן! זה הרבה זה? קורס אחד?
I'm not a Macchiavellian, he was only born earlier. Aou! Aou! Aou! Spartan#1! |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Banned
|
![]() קורס אחד זה לא הרבה בכלל, פשוט לקחתי קורס אחד בסמסטר כדי לדעת איך זה הולך וכו'. וגם לראות איך אני אסתדר עם עבודה, לימודים, צבא, אימונים וחברים בו זמנית. סמסטר הבא אם ירצה השם והכל יהיה טוב אני אקח אולי 2.
וד"א איך זה יכול להיות שלקחת כ"כ הרבה קורסים בסמסטר ראשון? מותר לקחת רק 3 וגם זה באישור של הדיקנט.. אז אתה אומר שלקחת 8?? לא היו מאשרים לך דבר כזה. או שרגע, אתה למדת את זה באו"פ? או באונב' אחרת? כי באונב' אחרת זה מן הסתם בסדר גמור.. בכל תואר זה ככה |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
|
![]() ציטוט:
זה המסלול לימודים של ראית חשבון בעברית, על מה אתה מדבר אישור של הדיקאנט? אני לא בפתוחה, אני רק עושה עבודות באנגלית לסטודנטים של הפתוחה, בשאר המוסדות שהם לא בהתכתבות זה לא אפשרי.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Banned
|
![]() סבבה, תראה מה שכתבתי למעלה..
יש מצב שתסביר בכללי על המסלול של הראיית חשבון בעברית? תנאי קבלה בעיקר מעניינים אותי + כמה זמן זה הלימודים וכו'. וד"א גם חבר שלי היה עושה עבודות לסטודנטים, זה אחלה כסף! |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
|
![]() ציטוט:
מה שכן, ממה שראיתי, אנשים עם פסיכו של 690 וממוצע בגרויות טוב (107) נכנסו, או אנשים עם פסיכו סבבה (720 +) וממוצע בגריות לא משהו (95) נכנסו. כל מה שלמעלה, ברור שאפשרי. המסלול הכי נחשב בין האוניברסיטאות הוא של את"א, כשפועל מאוד כדאי דווקא ללמוד במכללה למנהל (אתה מראשון, נכון?), כי רוב המנהלים וחברי הדירקטוריון של חמש הגדולות הם משם, אחלה נטוורקינג ורמת לימוד גבוהה. הלימודים עצמם הם שלוש שנים, לתואר בחשבונאות (ואיזה תואר נוסף שבחרת), כשיש שנה רביעית שבה אתה מתכונן למבחנים של הלשכה, זה פותר אותך מכולם חוץ משניים, שאותם אתה עושה בשנה ה"חמישית" (ממש בתחילתה, עקרונית בסוף הארבע וקצת - אתה מסיים). בניגוד לתארים אחרים, כל שנה קשה מקודמתה, לא בגלל שהחומר כ"כ קשה, בגלל העומס. עומס מטורף, המון המון המון המון עבודה בבית, והשנה הרביעית בלתי אפשרית. לאחר מכן יש שנתיים של התמחות איפה שתבחר. עוד בשנה הראשונה באים לצוד אותך (אם אתה לומד במוסד נחשב), נציגים של חמש הגדולות, יש כאלו שכבר מתחילים להתמחות מהשנה השניה/שלישית. תנאי ההתמחות בראית חשבון משמעותית טובים יותר מעריכת דין, אם זה שעות עבודה או שכר (שהוא לא משהו בהתחלה, אזור השמונה). לאחר כל שנה יש הטבת תנאים רצינית ואחרי כמה שנים אתה מגיע גם לעשרים בקלות, עם תנאים וכ'ו. מה שחשוב לי להגיד על התואר, זה שהוא מבחן לעצמו - אם אתה עובר את כל הארבע שנים העמוסות בצורה לא שפויה האלו, זה אומר עלייך משהו. זה מה שאני חושב לפחות. שכח מחיים בשנה הרביעית לחלוטין. אם תרצה לדעת עוד משהו, תשאל. הא, כן. האחוז שעובר את המבחנים של המועצה (בניגוד ללשכת עורכי הדין), נמוך מאוד והם מקיפים ברמות שקשה להסביר. זה תואר שבאמת לא כ"כ קשה (בניגוד לכלכלה, לדוגמא), כמו שצריך תחת, והרבה ממנו.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
|
![]() הא, חשוב להוסיף, שאם תעשה עכשיו את המיקרו ומאקרו, ומתמטיקה א' וב', בהנחה שאתה רוצה ללמוד ראית חשבון, אתה תשחק אותה ברמות שקשה לי להסביר במילים.
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
|
![]() ופי 12 קורסים, איך אתה במתמטיקה? דימה בחור מאוד חכם, קטן עליו.
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Banned
|
![]() לא עושה איתך השוואות, פשוט אתה רשמת שאתה עושה הרבה יותר קורסים ושקורס אחד זה כלום - אז אמרתי שזה כלום בשביל אחד שאין לו צבא על הראש.
אני אישית לא טוב במתמטיקה כי אני ממש לא טוב בראייה מרחבית - גיאומטריה, מה שגרם לי להפסיד המון נקודות בבגרות בזמנו ![]() |
![]() |
![]() |