|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() מה יגרום לעליה גדולה יותר במסה? כמות בינונית של קלוריות לאורך זמן או לדפוק כמות מפלצתית של קלוריות בימים ספורים?
אני שואל את השאלה הזו בגלל שרכשתי גיינר ורציתי לשאול אם עדיף לדחוף כמויות ממנו (בתוספת אוכל כמובן) ולחסל אותו תוך ימים ספורים ככה שהפלוס הקלורי היומי מאוד גבוה או שאולי עדיף לסיים אותו בהדרגה עם פלוס קלורי של 700-900 קלוריות ליום? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אם זה הפלוס הקלורי אז ביום ללא אימון אל תקח אותו. אין טעם לעלות בשומן.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() לא הבנתם את השאלה שלי נכון... אני אנסה להסביר יותר בפשטות:
בלי קשר לאימונים, האם יש איזהשהו הבדל אם אני דופק את הגיינר ב3 ימים או שבועיים? ולמי שממש מתקשה להבין מה אני רוצה מהחיים שלו- אדם א' שקל 50 קילו וסיים גיינר ב3 ימים. משקלו לאחר מכן היה x אדם ב' שקל 50 קילו וסיים גיינר ב14 יום. משקלו לאחר מכן היה y מה יותר גדול x או y? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: אורי
עוסק ב:: חייל ב8200
חדר כושר: אוניברסיטת תל אביב
|
![]() תשלב את זה בתפריט. בשביל לגדול אתה צריך להיות בפלוס קלורי, נכון? פשוט תשתמש בגיינר בשביל להגיע לפלוס שאתה צריך. להשתמש בגיינר 3 ימים פעם בחודש נשמע לי דיי דבילי.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() תרכיב תפריט
עצה ממני אם אין לך כוח להרכיב תפריט... דפוק את זה כארוחת בוקר כל יום ואל תשכח לאכול טוב כל יום בלי קשר לזה |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
אחראית תזונה ותוספים.
עוסק ב:: מדריכה בחדר כושר
|
![]() עדיף שתכין תפריט מסודר שהגיינר יהיה בתוכו בנוסף עדיף לסיים אותו בשבועיים ולא בשלושה ימים אם אתה לא רוצה לעלות בעיקר בשומן אם הכונה שהוא תוספת לתפריט ולא בימקום
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בפשטות אני יגיד לך שאם תאכל יותר מידי קלוריות ממה שאתה צריך אתה לא תעלה שריר יותר מהר מלבד שומן. |
|
![]() |
![]() |