|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() ביום שלישי(29.9) וביום רביעי(1.10) הייתי מאוד חולה... ביום שלישי אכלתי רק ארוחה אחת והקאתי אותה (היה לי חום 40 מעלות) וביום רביעי התחזקתי קצת והצלחתי לאכול 2 ארוחות אך בכל זאת הרגשתי חולשה ועייפות: בבוקר אכלתי פרוסה אחת של לחם מחיטה מלאה(80-90 קלוריות) ו 50 גרם קוטג' 5 אחוז ומלפפון
בצהריים אכלתי משולש של עוף צלוי עם כף סלט מיונז, חצי כוס(בערך 4 כפות) של כוסמת אחרי בישול ו 3/4 -1/2 כוס של ירקות מאודים. שאלתי היא האם כדאי לי ללכת להתאמן ביום חמישי (2.10) ולעשות רק אימון של שעה משקולות (ללא אירובי) או שפשוט לתת לי מנוחה כל הסופ"ש וללכת להתאמן כרגיל כבר שבוע הבא (ביום ראשון) אירובי ומשקולות? נ.ב. גובה: 1.73 משקל: 57-56 ק"ג מטרה: לשמור על כושר גופני וחוזק גופני ולפתח שרירים, כלומר שהשרירים יבלטו יותר. תודה וחג שמח...
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() לאלא , אל תתאמני ותאכלי רגיל. תני לגוף שלך להשתקם ולהתחזק אחרי המחלה.
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() תודה... זה מה שאני אעשה..
שנה טובה
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() יש כאן מגמה של קפדנות יתר.
כמו שהבחור מעלי אמר, תני לגוף מנוחה. מזכיר לי, לפני כשנה אושפזתי בעקבות חור בריאה וקריסה שלה. לאחר מכן באתי לפה ושאלתי איזה מין אימונים ניתן לעשות כדי לא לאבד מאסת שריר... בדיעבד, זה די טיפשי, צריך לקחת דברים בפרופוציה ![]()
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
כללי:: חוה
עוסק ב:: כוחות הביטחון
חדר כושר: פרייד 3000
|
![]() ציטוט:
רק משום מה התיאבון שלי לא פחת או משהו כזה הגוף זקוק מאד למנוחה,אם תתאמני יתרה תהיה לך שחיקת גוף והרצון להתאמן יעלם לכמה שבועות עד שתשתקמי עדיף להפסיד יום אימונים מאשר שבוע וכבר חוויתי את זה בעבר
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
כללי:: מתאמן לאורח חיים בריא ומוצק
עוסק ב:: מאמן בהולמס פלייס
|
![]() גם אני מרגיש על הפנים היום האף מנוזל בלי הפסקה הגרון כואב ויש קצת חום אבל לפחות אני ממשיך לאכול כמו בתפריט ואף יותר...
ויש גם שאלה,אני כרגע בשבוע וחצי הפסקה בגלל פציעה אבל אני ממשיך לאכול הכל פיקס לפי התפריט ועם קצת(הרבה)צ'יטים פה ושם אז זה אומר שיש מצב שאני יעלה בכל זאת במסת השריר?או שאני ירד כי אני מרגיש מפונצ'ר חבל"z.
![]() |
#7 |
חבר פעיל
כללי:: shahar
עוסק ב:: חייל משוחרר
|
![]() אני מסכים עם החבר'ה פה לגבי מה שהם אמרו תני לגוף לנוח צריך להקשיב לגוף בסופו של דבר זה בסוף הרגשה שלך תיראי איך את מרגישה ביום חמישי מקסימום והחלטת להתאמן תאכלי טוב באותו היום ותעשי אימון ממש קל בשביל ההרגשה האישית הטובה שלך בערב במקום בבוקר או בצהריים בכול אופן תרגישי טוב ושהיה בכייף (-:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() מנוחה מנוחה מנוחה, ולא טוב בכלל החוסר תיאבון, תנסי לעשות שייקים על בסיס חלב דל שומן\ש"ש\חמאת בוטנים להכניס תקלוריות, זה לא בריא בקושי לאכול, למרות שאין תיאבון.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() תודה חברה על התגובות המהירות....
גם היום אני מרגישה די חלשה.. יש לי סחרחורות והתיאבון עדיין לא חזר.. אני חושבת שאני אתן לעצמי ולגוף להשתקם ולנוח כל השבוע ואם ביום ראשון אני ארגיש יותר טוב אז נחזור לשיגרה ביום ראשון..(שבוע חדש אימונים חדשים) שיהיה חג שמח לכולם ושנה טובה..
![]() |
#10 |
חבר פעיל
כללי:: shahar
עוסק ב:: חייל משוחרר
|
![]() עושה בשכל ככה צריך ! תרגישי טוב !
|
![]() |
![]() |