|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() שבוע טוב לכולם !
רציתי לשאול אם אתם מכירים את הבעיה אני לבן עכשיו כל פעם שאני יושב וקם יש לי פסים אדומים בבטן עכשיו מרוב שישבתי בחופש הגדול כל כך הרבה על המחשב. אז יש לי סימן פסים כזה אז הבטן רגילה להיתקפל למישהו יש רעיון להחזיר את הבטן להיות יפה כמו פעם ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() תוציא מחק מהקלמר ותימחק את הפסים האדומים, אם גם לא מצליח תנסה סייקל של טיפקס על הפסים למשך שבוע.
![]() |
#3 |
מושעה
כללי:: אחלה גבר
עוסק ב:: עורך דין
|
![]() חחחח
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() חחח האמת שגם אני ככה. אבל כשאני יושב מול המחשב בד"כ אני כזה חצי "שוכב" ואז לא נוצרים לי קפלים בבטן.
ו..לא נראה לי שיש מה לעשות חוץ מבאמת לנסות סייקל של טיפקס אחי
![]() ![]() ![]() נתונים התחלתיים: משקל: 76, היקף טבור: 86.5, אחוז שומן: 22% לפני אחרונה אצל גיל (8 ביולי, 2007): משקל: 70, היקף טבור: 79, אחוז שומן: 14% לאחרונה אצל גיל (16 באוגוסט, 2007): משקל: 67.7, היקף טבור: 75, אחוז שומן: 12.5% יאללה עוד קצת כוסעמק. בסוף החיטוב - תמונות, פאטי נחשף. :P סבלנות! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() אם אלוהים קיים, אני מקווה שהוא שומר טוב טוב עליך..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() נראה לי הוא באמת יעשה סייקל של טיפקס
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
הושעה
|
![]() זה בגלל הסקלדקות של השומן...
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כמובן שאחרי שתלך לישון ותתעורר לא יהיה את זה. וזה לא נשאר לתמיד. סביר להניח שכשלא יהיו לך צמיגים כשאתה יושב אז לא תהיה לך את הבעיה הזו.
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() אממ?באסה להיות לבן?x: חח סתם מה אפשר לעשות :s אל תשב חח
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() חחחחחח ...מה הבעיה פשוט להתאמן בטן כל יום ולהוריד את השומנים !! אם לא היה לך כך אז זה יחזור
|
![]() |
![]() |