|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אהלן , אני צריך להפיק תוכנית רדיו , וכמובן הנושא שעליו בחרתי לעשות את התוכנית זה פיתוח גוף .
אני צריך להציג קונספט ובו נושא ראשי שעליו אני אדבר , פיתוח גוף זה הכלל אני צריך משו ספציפי נמשל האי מודעות של האנשים לפיתוח גוף או כל דבר אחר , הייתי שמח אם מישהו יעלה פה נושא מעניין , תודה מראש.
![]() |
#2 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() האי מודעות בארץ לתחום
הסטיגמות והסטריאוטיפים במדביקים לבודיבילדרים או הכי טוב: שבירת מיתוסים! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() כמו שזה מעלי אמר שבירת מיתוסים..
תסביר לכולם פעם אחת ולתמיד שאבקות חלבון זה דבר טוב, תסביר כמה חשובה תזונה על כל מרכיביה, תסביר שאם מישהו ענק ומן הסתם שהוא לוקח סטרואידים אז זה לא רק הסטרואידים זה הרבה יותר מזה כי אנשים פשוט לא מבינים את זה.. תסביר גם שלהחזיק גוף כזה זה פשוט עבודה יום ולילה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
עוסק ב:: אימונים אישיים,תוספי תזונה,שמירה,ג'יגולו(בנות בלבד).
חדר כושר: Go Active בת ים
|
![]() מסכים איתכם חבר'ה אבל הבעיה שאנשים לא יאמינו על סמך מה שאתם אומרים ברדיו וגם אם תביאו להם מאמר המטומטמים לא יטרחו לקרוא כי סה"כ יש כל מיני ד"ר בטלויזיה כמו שהראו אז בתוכנית שמאור זרדז השתתף בה שאיזו אחת שמנה באה ואומרת שאבקות זה רע וזה מסוכן.
אבל טוב לעשות את זה! בהצלחה אח שלי ותעלה אותי לשידור לא תצטער ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אני חשבתי לראיין אותך ועוד כמה אולי ליצור קשר עם עמית ספיר או סטס כי זה ראיון מוקלט בטלפון ולא מחייב מפגש בארבעה עיניים.
העניין הוא שאני יכול לדבר מפה ועד להודעה החדשה על כמה אבקות זה לא מסוכן וכו' אבל אנשים ירדמו פשוט , אני צריך נושא מרכזי עלילה לכל אורך התוכנית .
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() איפה זה יהיה משודר?
|
![]() |
![]() |