|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() חבר שלי נוסע לארה"ב ואני מתלבט אם להגיד לו לקנות לי איזה קופסה של אופטימום.
כמה שאלות לי אליכם: 1. עושים עם זה בעיות במכס? אם זאת קופסה אחת שמישהו מביא במזוודה יכולים להחרים או לעשות כל מיני בעיות? 2. מה המחיר של חלבון אופטימום רגיל 2.3 בארה"ב? 30 דולר ככה? 3. איפה מוכרים שמה את התוספים? בסופרים הרגילים? בחנויות מיוחדות? איפה בקניונים הגדולים שלהם שמה זה נמצא? תודה לעונים ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אם הוא מביא את זה אישית לא יהיו שום בעיות
תקשר לחבר שלך ותגיד לו "חבר יקר" והוא יגיד לך "מה?" אז תגיד לו "תעמיססס !!" חח סתם אחי :p |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() תתפלא אחי אני הבאתי איתי ותפסו אותי והחרימו לי אומנם לא קופסה אחת אבל עדין
בכל אופן מוכרים שם בכל חנות של gnc או vitamin world/shop המחיר הוא לא 30 בחנויות המחיר בסביבות 50-60$ באינטרנט המחירים קצת יותר זולים אבל גם היום אופטימום בסביבות ה 40$ בדרך כלל יש gnc בכל קניון בהצלחה |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
עוסק ב:: חייל
חדר כושר: בסיס?
|
![]() אני הבאתי כמויות נכבדות ולא אמרו לי כלום..
|
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() ענין של מזל כנראה, דרך אגב עצרו אותך ולא אמרו כלום?
|
![]() |
![]() |
#6 |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() שחבר שלך יהיה בארה"ב שיתקשר אלייך ותברר איתו מחיר ומקום.
אני חושב שזה מהווה ניגוד אינטרסים מושלם לפרסם מחירים וכו' ולנהל על כך דיון בפורום של החנות הכי זולה בארץ . אם אתה רוצה יש מבצע קטלני על אופטימום גולד בחנות . מציע לך לבדוק המחיר שווה מאד.