|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() מה היתרונות , חסרונות , תופעות לוואי ?
כמה קפסולות מומלץ ליום ? ובאיזה תזמון הכי כדאי לקחת (לפני השינה , בבוקר וכו' ) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
עוסק ב:: אאני עוסק בעיקר בסמים.
חדר כושר: ספורטוב
|
![]() 6 כמוסות לא משנה ממש מתי קח 3 בבוקר 3 בערב,
על חסרונות אני לא יכול לחשוב ועל יתרונות יש הרבה אבל אני לא זוכר ממש הכל כי אני מתבלבל בין זה לבין שומן רגיל ממה שאני זוכר זה חשווב למוח ולכורוסטרול ועוד... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() זה טוב לבריאות הלב.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() 6 כמוסות ליום אתה בטוח זה לא יותר מדי ? על האריזה של זה רשום 1-2 כמוסות ליום אבל נגיד אני מתאמן אז כפול 3 ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אל תיקח 6 זה מוגזם קח 3-2
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() מה זה אומגה 3?
אומגה 3 היא קבוצת חומצות שומן הכרחיות שאין הגוף יכול ליצרן, ולכן יש לקבלן, באופן סדיר, מהמזון. חומצות השומן epa ו- dha הן בעלות הערך הרב ביותר בקבוצת אומגה 3 משום שאינן קיימות כמעט בתזונה המערבית הטיפוסית ומשום שהן חיוניות לגוף לשם תפקוד תקין. יתרונות: אומגה 3 הינה חומצת שומן חיונית ההכרחית לתפקוד כל תא ותא בגוף. הערך הקלורי של חומצת שומן זו, כמו כל שומן אחר, הוא 9 קלוריות לגרם. מספר מחקרים קליניים שהתפרסמו לאחרונה מצאו שחומצת שומן אומגה 3 אף מסייעות לתהליך ירידה במשקל. חומצות שומן ארוכות שרשרת מסוג אומגה 3 בעיקר epa ו- dha הנן בעלות תפקיד חיוני בתפקוד תקין של ממברנות במערכות שונות כמו: כלי דם, לב, מוח ועוד. חוסר יחסי בחומצות שומן אלו הינו בעל השפעה על התפתחות ותחלואה באוכלוסיות בסיכון כמו: תינוקות, ילדים עם בעיות קשב והתנהגות ובסובלים ממחלות לב וכלי דם. התזונה המערבית חסרה בחומצות שומן אלו. מחקרים שונים וגורמי בריאות ממליצים על הגברה בצריכה של חומצות שומן אלו בתפריט המערבי באמצעות עידוד לצריכה של דגי ים צפוניים שמנים ושימוש בתוספי תזונה על פי הצורך . אפשר לקחת 2 כדורים ביום בבוקר ובערב עם האוכל! |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() על פי מחקרים באנגלית אם תרצה אני ישלח לך אותם
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() כך 6 כמוסות.
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() כמה אתה שוקל ?
מה התוכנית אימון שלך ? בן כמה ? איזה עוד שומן אתה אוכל (שמן זית, טחינה, קשיו, שקדים ? ) ובאילו כמויות אני הייתי ממליץ על בין 6 ל 10 כדורי אומגה 3 כמו שיש בישראבודי (300 מ"ג אומגה 3 כל כדור) יש לסולגאר גם של גרם אבל זה יוצא הרבה יותר יקר מהסופרב בכל מקרה יותר חשוב זה גיינר טוב וקריאטין, אחר כך תלוי בך: אם כבר אתה משתמש בגיינר וקריאטין אז תוסיף אמגה 3, מולטיויטמין, c 1000 e 400 zma |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() זה לא פייר שאתה ממליץ לו 10 כמוסות.. אני אישית לקחתי תקופה 6 כמוסות ובגלל שאני ממן את זה מהכסף שלי זה היה קצת קשה אז חזרתי ל-3.
סה"כ 6 זה מעולה אבל זה יוצא בערך 2.30-2.40 שקל ליום. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לולא התשובות , התשובה שלי כללית התשובה שלי לא כוללת בעיה כלכלית אם יש בעיה כלכלית אז אתה יכול להגיד זה לא פייר אין לי כסף למכון... אין לי כסף לאכול כ"כ הרבה חלבון ביום... אחי זה תחביב יקר, והשמים הם הגבול מבחינת אוכל ותוספים |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מבין ? אני מניח שהרוב הגדול פה יפסיקו להיות רציניים אם הם עכשיו או פשוט ימשיכו כתחביב.. |
|
![]() |
![]() |