ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > תזונה ותוספים

תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד..

 
 
הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 10-02-09, 18:25   #1
BodyKilo
חבר פעיל
 
הסמל האישי שלBodyKilo
 
תאריך הצטרפות: Jan 2008
הודעות: 1,711
כללי:: Just Another Person
ברירת מחדל בקשר לסינטה

אם יש כאלה שאוכלים פה סינטה...(או כל בשר בקר אחר שאפשר לעשות על המחבת/לצלות אותו)

איך אתם ממליצים לעשות את זה שיצא ממש טעים? אתמול קניתי קילו וחצי בשר בקר סינטה, הבשר ממש ממש טוב, הקצב חתך לי את זה לחתיכות של סטייק...

בקיצור עשיתי את זה על המחבת(טפלון), על אש גבוהה, נתתי למחבת להתחמם, ואז שמתי את הסטייק על זה וצליתי את זה.... הבעיה שאני חושב שעשיתי את זה יותר מדי, הבשר יצא טיפה יבש, הייתי צריך לטגן את זה פחות... כמה זמן אתם ממליצים לטגן את זה מכל צד?

ואני שם על זה רק מלח, מה אתם אומרים פלפל שחור יתאים?

תודה.
BodyKilo מנותק   הגב עם ציטוט
 


חוקי משלוח הודעות
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is פועל
סמיילים הינו פועל
קוד [IMG] הינו פועל
קוד HTML הינו כבוי
קפיצה לפורום


כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 21:59.


תוספי תזונה אבקת חלבון קריאטין משקאות איזוטניים פגישות ייעוץ קוביות בבטן עלייה במסה פיתוח גוף אימונים אישיים פציעות ספורט דרושים טו בשבט
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ
מערכת הפורומים מאוחסנת, מאובטחת ומתוחזקת ע"י אפטיים בניית אתרים