|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() מה אתם אומרים על התוכנית החדשה שלי.. אני מתאמן חודש שקלתי לפני 45 קילו עכשי ואני שוקל 50
גובה 167-8 התוכנית היא Ab A= שרירי גב , שרירי חזה , שריר זרוע אחוריים B= שריר רגליים , שרירי כתפיים , שריר זרוע קדמיים ///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// A=שרירי גב 1.משיכה בישיבה כנגד פולי עליון- אחיזה רחבה.............................................. ..3x20 2.חתירה בישיבה כנגד מכונה............................................. .....................3x20 3.חתירה בשכיבה על הבטן כנגד מוט/משקל חופשי............................................2 x20 4.גב תחתון- פשיטת גב כנגד מכונה............................................. ..............2x20 ///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// שרירי חזה 1.לחיצת חזה בשכיבה כנגד משקל חופשי .................................................. ...3x20 2.פרפר כנגד מכונה............................................. ..............................2x20 3.לחיצת חזה בשיפוע חיובי כנגד משקולות........................................... ..........3x20 ///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// שרירי זרוע אחוריים (תלת ראשי) פשיטת מרפקים בעמידה כנגד פולי עליון............................................. ..........3x20 ------------------------------------------------------------------------ ------------------------------------------------------------------------ B=שרירי רגליים 1.פושטי ברך כנגד מכונה............................................. ........................3x20 2.לחיצת רגליים כנגד מכונה............................................. ......................3x20 3.כופפי ברך כנגד מכונה............................................. .........................3x20 ////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// שרירי כתפיים 1.לחיצת כתף בישיבה כנגד משקל חופשי............................................. .........2x20 2.הרחקת כתף בעמידה כנגד משקל חופשי............................................. .......2x20 3.כפיפת כתף בישיבה כנגד משקל חופשי............................................. .........2x20 4.חתירה בישיבה כנגד מכונה-מצב רחב............................................... .......3x20 ///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// שרירי זרוע קדמיים(דו ראשי) 1.כפיפת מרפקים בישיבה כנגד משקל חופשי............................................. .....3x20 2.כפיפת מרפקים עמידה/ישיבה כנגד משקל חופשי במיד. פוזישן(פטישים)....................3x20 ///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// ------------------------------------------------------------------------- ------------------------------------------------------------------------- שרירי בטן 1.כפיפות בטן על מזרון............................................. ..........................3x45 2.אלכסונים-כפיפות בטן-מרפק לברך.............................................. ...........2x30 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() בלי להיסתכל על התכנית רק בהצצה אני רואה שכל החזרות שלך בכל התרגילים זה 20,
למה? ומי בנה לך את התכנית אפשר לשאול.
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() מאמן שיש שם בחדר כושר ...
למה אתה מציע לשנות? כי אני לא הכי מבין .. אם אתה מבין ויש בעיה אני ישנה.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחח איזה תוכנית הזויה
בכל מקרה אחי תחלק ככה חזה כתפיים ויד אחורית גב רגליים ויד קדמית 7-8 סטים לשריר גדול 3-4 לשריר קטן טווח חזרות 5-15 ושרוב הסטים יבוצעו יותר לכיוון 6-9 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() כל כך הרבה סטים!? אי אפשר לעשות אולי 3 סטים של 10 עם משקל כבד משו אחר?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() אחי על מה אתה מדבר בתוכנית שלך יש יותר סטים לגב ממה שאני המלצתי לך
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() הוא התכוון ל7-8 סטים בכללי ולא בכל תרגיל...
בלי קשר אני חושב שצריך בכללי לשריר גדול קצת יותר מ 7-8 סטים בab אבל תעשה מה שאתה מרגיש לנכון. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() מזה מרגיש לנכון אני לא מבין בזה בכלל באתי בשביל לקבל עצות ותעזרו לי מה לעשות לא שיגידו לי אם אתה רוצה תעשה ככה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
במילים פשוטות : הטוחנית הזאת קטנה אליך ! |
|
![]() |
![]() |