ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > אימונים

אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד..

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 21-09-06, 22:01   #1
ELiAV
חבר פעיל

ברירת מחדל תוכנית חדשה מה אתם אומרים?

מה אתם אומרים על התוכנית החדשה שלי.. אני מתאמן חודש שקלתי לפני 45 קילו עכשי ואני שוקל 50
גובה
167-8
התוכנית היא Ab
A= שרירי גב , שרירי חזה , שריר זרוע אחוריים
B= שריר רגליים , שרירי כתפיים , שריר זרוע קדמיים
/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

A=שרירי גב
1.משיכה בישיבה כנגד פולי עליון- אחיזה רחבה.............................................. ..3x20
2.חתירה בישיבה כנגד מכונה............................................. .....................3x20
3.חתירה בשכיבה על הבטן כנגד מוט/משקל חופשי............................................2 x20
4.גב תחתון- פשיטת גב כנגד מכונה............................................. ..............2x20
/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
שרירי חזה
1.לחיצת חזה בשכיבה כנגד משקל חופשי .................................................. ...3x20
2.פרפר כנגד מכונה............................................. ..............................2x20
3.לחיצת חזה בשיפוע חיובי כנגד משקולות........................................... ..........3x20
שרירי זרוע אחוריים (תלת ראשי)
פשיטת מרפקים בעמידה כנגד פולי עליון............................................. ..........3x20
------------------------------------------------------------------------
B=שרירי רגליים
1.פושטי ברך כנגד מכונה............................................. ........................3x20
2.לחיצת רגליים כנגד מכונה............................................. ......................3x20
3.כופפי ברך כנגד מכונה............................................. .........................3x20
//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
שרירי כתפיים
1.לחיצת כתף בישיבה כנגד משקל חופשי............................................. .........2x20
2.הרחקת כתף בעמידה כנגד משקל חופשי............................................. .......2x20
3.כפיפת כתף בישיבה כנגד משקל חופשי............................................. .........2x20
4.חתירה בישיבה כנגד מכונה-מצב רחב............................................... .......3x20
שרירי זרוע קדמיים(דו ראשי)
1.כפיפת מרפקים בישיבה כנגד משקל חופשי............................................. .....3x20
2.כפיפת מרפקים עמידה/ישיבה כנגד משקל חופשי במיד. פוזישן(פטישים)....................3x20
-------------------------------------------------------------------------
שרירי בטן
1.כפיפות בטן על מזרון............................................. ..........................3x45
2.אלכסונים-כפיפות בטן-מרפק לברך.............................................. ...........2x30
ELiAV מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 21-09-06, 22:09   #2
ran_z
חבר פעיל

הסמל האישי שלran_z

בלי להיסתכל על התכנית רק בהצצה אני רואה שכל החזרות שלך בכל התרגילים זה 20,
למה?
ומי בנה לך את התכנית אפשר לשאול.

כשתבין...תגדל!

לפניות, שאלות, בקשות, המלצות, תלונות - ליחצו כאן.
ran_z מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 21-09-06, 22:10   #3
ELiAV
חבר פעיל

מאמן שיש שם בחדר כושר ...
למה אתה מציע לשנות? כי אני לא הכי מבין .. אם אתה מבין ויש בעיה אני ישנה..
ישן 21-09-06, 22:13   #4
Ori-Silver
חבר פעיל

הסמל האישי שלOri-Silver

חחחחח איזה תוכנית הזויה
בכל מקרה אחי תחלק ככה חזה כתפיים ויד אחורית
גב רגליים ויד קדמית
7-8 סטים לשריר גדול
3-4 לשריר קטן

טווח חזרות 5-15 ושרוב הסטים יבוצעו יותר לכיוון 6-9
Ori-Silver מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 21-09-06, 22:15   #5
ELiAV
חבר פעיל

כל כך הרבה סטים!? אי אפשר לעשות אולי 3 סטים של 10 עם משקל כבד משו אחר?
ישן 21-09-06, 22:34   #6
Ori-Silver
חבר פעיל

הסמל האישי שלOri-Silver

אחי על מה אתה מדבר בתוכנית שלך יש יותר סטים לגב ממה שאני המלצתי לך
ישן 21-09-06, 22:41   #7
shahaflol
חבר פעיל

הוא התכוון ל7-8 סטים בכללי ולא בכל תרגיל...
בלי קשר אני חושב שצריך בכללי לשריר גדול קצת יותר מ 7-8 סטים בab אבל תעשה מה שאתה מרגיש לנכון.
shahaflol מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 21-09-06, 22:50   #8
ELiAV
חבר פעיל

מזה מרגיש לנכון אני לא מבין בזה בכלל באתי בשביל לקבל עצות ותעזרו לי מה לעשות לא שיגידו לי אם אתה רוצה תעשה ככה
ישן 21-09-06, 22:59   #9
Bodybuilder
Banned

שלח הודעה דרך ICQ אל Bodybuilder

ציטוט:
פורסם במקור על ידי ELiAV
מה אתם אומרים על התוכנית החדשה שלי.. אני מתאמן חודש שקלתי לפני 45 קילו עכשי ואני שוקל 50
גובה
167-8
התוכנית היא Ab
A= שרירי גב , שרירי חזה , שריר זרוע אחוריים
B= שריר רגליים , שרירי כתפיים , שריר זרוע קדמיים

A=שרירי גב
1.משיכה בישיבה כנגד פולי עליון- אחיזה רחבה.............................................. ..3x20
2.חתירה בישיבה כנגד מכונה............................................. .....................3x20
3.חתירה בשכיבה על הבטן כנגד מוט/משקל חופשי............................................2 x20
4.גב תחתון- פשיטת גב כנגד מכונה............................................. ..............2x20
שרירי חזה
1.לחיצת חזה בשכיבה כנגד משקל חופשי .................................................. ...3x20
2.פרפר כנגד מכונה............................................. ..............................2x20
3.לחיצת חזה בשיפוע חיובי כנגד משקולות........................................... ..........3x20
שרירי זרוע אחוריים (תלת ראשי)
פשיטת מרפקים בעמידה כנגד פולי עליון............................................. ..........3x20
B=שרירי רגליים
1.פושטי ברך כנגד מכונה............................................. ........................3x20
2.לחיצת רגליים כנגד מכונה............................................. ......................3x20
3.כופפי ברך כנגד מכונה............................................. .........................3x20
//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
שרירי כתפיים
1.לחיצת כתף בישיבה כנגד משקל חופשי............................................. .........2x20
2.הרחקת כתף בעמידה כנגד משקל חופשי............................................. .......2x20
3.כפיפת כתף בישיבה כנגד משקל חופשי............................................. .........2x20
4.חתירה בישיבה כנגד מכונה-מצב רחב............................................... .......3x20
שרירי זרוע קדמיים(דו ראשי)
1.כפיפת מרפקים בישיבה כנגד משקל חופשי............................................. .....3x20
2.כפיפת מרפקים עמידה/ישיבה כנגד משקל חופשי במיד. פוזישן(פטישים)....................3x20
שרירי בטן
1.כפיפות בטן על מזרון............................................. ..........................3x45
2.אלכסונים-כפיפות בטן-מרפק לברך.............................................. ...........2x30
תיראה אתה מתאמן כבר חודש , אז הגיע הזמן שתעבור לתוכנית מיתקדמת יותר עם תרגילים מורכבים ומיספר חזרות נמוך יותר !
במילים פשוטות : הטוחנית הזאת קטנה אליך !
Bodybuilder מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 21-09-06, 23:03   #10
Ori-Silver
חבר פעיל

הסמל האישי שלOri-Silver

ציטוט:
פורסם במקור על ידי ELiAV
מזה מרגיש לנכון אני לא מבין בזה בכלל באתי בשביל לקבל עצות ותעזרו לי מה לעשות לא שיגידו לי אם אתה רוצה תעשה ככה
תעשה מה שאמרתי לך ויהיה טוב כמובן שהאימונים זה רק חלק קטן מהפזל ובשביל להשתפר את הצריך להקפיד על תפריט נכון שמכיל כמות מספקת של פחממות חלבונים ושמונים וכמבון להקפיד על שינה בלילה של מינינום 6-7 שעות
תגובה