|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אוקי אני וידידה שלי (כוסית ) הולכים להתחפש ביחד לאדם וחווה / טרזן וג'יין
זתומרת, אני בלי חולצה והיא בתלבושת חושפנית וסקסית אז ככה. אני בן 15 וחצי, אני אמנם לא כל כך שעיר אבל עדיין יש לי שערות על הגוף בחזה קצת בבטן יחסית הרבה ומעל לחזה כאלה שערות מציקות בכל אופן.. השערות לא כל כך כהות אבל הן שם, והבית שחי שלי מפוצץ בשיערות (פולני מה לעשות ?) בקיצור, אני לא מתבייש בגוף שלי אבל אני לא ירגיש בטוח בעצמי לגמרי עם השערות אני מעדיף להוריד במקומות חשובים שזה אומר מעל לחזה + חזה ובבית שחי. כאב לא משפיע עליי כמעט, אני לא מפחד משעוות, גם גילוח יתקבל בברכה. תלוי מה אתם תציעו, ופה אתם נכנסים לקטע ! בקשר לחיטוב, אני על11-12 אחוזי שומן כל הזמן ורואים לי ריבועים כאשר אני מכווץ, אין לי בעיה של שומן אבל אולי יהיה נחמד להוריד אחוז או שניים, אני לא מאמין שזה יהיה כל כך קשה כי עד עכשיו שמרתי על אחוז שומן נמוך בעלייה במאסה בלי לדפוק חשבון לשומנים ולא עשיתי אירובי אפעם. הצעות לחיטובון ? הצעות להורדת השערות ? טיפים ?