|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() מדובר בנערה בת 16, יש לה שבר מאמץ בכף הרגל לכן ריצה בשלב הזה לא בא בחשבון,
מלבד תפריט מותאם היא צריכה לשלב בסביבות 2-3 אימוני אירובי בשבוע ואני צריך עזרה בלהרכיב אימון כזה של 30-45 דקות, לשריפת שומן וחיטוב.... תודה מראש ![]()
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() שחייה יכול להיות טוב במקרה שלה,למרות שלא חייב אירובי כדאי לרדת במשקל,הכל תלוי במאזן.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
מנהל מקצועי
|
![]() שחיה כמו שavishav1 אמר,קרוס יכול להיות תחליף,תלוי איפה בדיוק השבר מאמץ כי הכף רגל לא מקבלת זעזועים בקרוס.
אופניים(מכשיר) אפשרי,הרגליים זזות,הכפות רגליים לא מקבלות זעזועים והם גם לא זזות יותר מדי במהלך הדיווש. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אחלה שחיה זה רעיון טוב במיוחד כשיש לה בריכה פרטית, אבל חורף עכשיו זה קצת מקשה על העניין,
לשלב באימון חתירה לכתפיים ודאמבלים ליד קדמית נראה לכם בסדר? כמובן במשקלים כמעט אפסיים רק לחיטוב קל
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() מישהו? אני מפחד להמליץ על זה ושזה יגרום לתוצאות שליליות אני צריך חוות דעת שניה.
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
שאלה בקשר לשילוב בין אירובי ואנאירובי | oOtalOo | אימונים | 5 | 05-04-09 22:02 |
צריך עזרה אנארובי\אירובי | GT707 | אימונים | 2 | 29-07-08 16:28 |
אימון Fbw - התנסות ראשונה באימון כזה.(צריך עזרה קטנה) | LoveStone | אימונים | 19 | 30-05-07 15:07 |
צריך עזרה באימון היד קידמית(בייספס) | arieljean | אימונים | 26 | 28-11-06 14:36 |
שאלה בקשר לשילוב אירובי בתוכנית אימונים | מתאמן מתחיל | אימונים | 4 | 29-10-06 14:09 |