|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() קניתי את האבקה , עכשיו נתנו לי אותה בייחוד לעליה במשקל , אני מאוד רוצה לעלות כבר זמן מה במשקל אך אני לא עולה כל כך כמו שאני רוצה , למרות ששקלתי את עצמי לפני חודש וחצי שקלתי 59 ועכשיו אני שוקל 60 וחצי , עכשיו אני השאלות שלי
1. מתי מומלץ לקחת את האבקה חוץ מאחריי אימונים האם גם צריך כל יום בשביל להוסיף קלוריות לגוף ? 2. כמה אתם מעריכים שאם אני יאכל כמו שצריך ומסודר , כמה אתם חושבים שאני יכול לעלות עד חודש 7 , כמה קילו ? אני בן 21 , משקל 60 וחצי , מטר 81 . רק בבקשה למי שמבין ויש לו ניסיון ושמע באמת מאנשים על איך הם עלו במשקל שיענה , שלא יכתבו חרטות . תודה . |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() תיקרא את המדריך השלם לעלייה במסה.
אני מאמין שהוא יפתור לך את רוב השאלות. http://www.israelbody.org/Index.asp?...ryID=81&Page=1 אחרי שתקרא אאת כולו!!!,תשאאל את השאלות שנישארו. בהצלחה.
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אתה חייב קודם כל לדעת איפה אתה עומד מבחינת הסך הקלורי האישי שלך ורק אז להחליט אם צריך תוסף ואיזה.
בקיצור,כנס ללינק שהבחור מעל נתן. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() חבל על הכסף .. מסל גוי'ס מפוצץ סוכר ..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() חרא גיינר עם חרא ערכים.
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
שאלה-העמסת פחמימות ודילול פחמימות | בר728 | תזונה ותוספים | 16 | 24-06-09 14:12 |
איך אני יודע כמה פחמימות להכניס בהעמסת פחמימות ? | שובי דובי | תזונה ותוספים | 8 | 20-04-09 14:59 |
גיינר ג'ויס מאס של אולטימייט | נתנאל20 | תזונה ותוספים | 14 | 20-01-08 13:50 |
משהו לטובת המאסל ג'ויס- פרופיל ח. אמינו עשיר! | gps | תזונה ותוספים | 3 | 13-04-07 04:01 |
מסל ג'ויס! | מתן18 | תזונה ותוספים | 8 | 26-09-06 20:29 |