|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() יש כל כך הרבה
למשל אני לוקח hmb אבקה בנסוף גם אומגה ומולטיוטימן לפעמים גם משלב קריאטין בקיצר יוצא לי חור בכיס הרבה הוצאות אז רציתי לדעת את דעכתם איזה הכי בסיסים שאני ילך איתם קבוע ולא סתם יזרוק כסף |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() קריאטין זה הכי בסיסי
וחלבון אם קשה לך להשלים חלבון במהלך היום
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() ובתקופות שאני עושה הפסקה מהקריאטין מה אפשר לקחת יש לך המלצה? או שלא כזה נחוץ
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() א נחוץ...ואין הכרח לעשות הפסקות מקריאטין אם אתה לוקח 5 גרם ביום...
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
מתחרה golden desert cup PL RAW
|
![]() תגיד באיזה שלב של אימונים כדאי להתחיל לשלב קיראטין?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() אומגה 3 ומולטיויטמין
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() לבן אדם שאין לו הרבה ירקות בתפריט,מולטי ויטמין טוב באמת יעזור!
אבקת חלבון זה באמת אחלה דבר אפילו עם זה רק אחרי אימון,השלמת ערכים קלה נוחה טעימה ולא מכבידה..באמת עוזר. עם קריאטין [טהור\דור הבא\פורמולה] משפיעה עליך אז למה לא? זה תלוי בכל אחד.. אני אישית חייב אבקת חלבון ומולטי ויטמין זה שני הדברים בישבילי. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() מה עם קריאטין לא משתמש?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Banned
|
![]() אני משתמש רק באבקת חלבון
קריאטין אני חושב לשלב מסה הבאה |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
עוסק ב:: לשדוד את תנובה
|
![]() מבחינת יעילות זה קריאטין וגיינר אבל עדיף לאכול ולהיות על קראיטין וחלבון
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() השלמה של ויטמינים ומינרלים
קריאטין מונו ואומרים שאומגה 3 |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() לפי דעתי למי שמתאמן עצים מגנזיום+אבץ
ואולי אומגה 3 או מולטי או קריאטין מונו. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Banned
|
![]() מולטי-ויטמין
קריאטין מונו + אומגה 3 זה בעיקר מה שצריך כי קשה להגיע לכמות היומית רק מאוכל כל השאר הדברים כמו חלבון וכו גם חשוב אבל יותר פשוט להביא מצריכה של אוכל |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
עוסק ב:: מדריך חדר כושר
חדר כושר: Forma
|
![]() זה לא תלוי לאיזו מטרה, אני כרגע במסה ואני משתמש בגיינר קריאטין ואמפד ,ואני עולה במשקל יפה אז למה כולם מדברים על המולטי ויטמין או האומגה 3?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() נו אקספלוד וניטרו טאק
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
עוסק ב:: מדריך חדר כושר
חדר כושר: Forma
|
![]() אי אפשר להגיד על נו אקספלוד שהוא זול, בכלל, בכל אופן מה הקטע של הדיון הזה..אפשר להבין ממנו דברים ממש לא נכונים..
אי אפשר להגיד מה הכי יעיל ,זה כל כך אינדבדואלי שזה באמת יכול לעבוד על מישהו ועל אחר בכלל לא אז כל אחד ינסה להתאים לעצמו תוסף מזון לפי הצרכים והמטרות שלו וכמובן לפי הכיס שלו. אם מישהו חולק עליי אני ישמח לשמוע. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
גיינר אתה צורך כיוון שאתה לא מסוגל לאוכל מספיק, אנחנו אוכלים מספיק ולגבי האמפד אתה משתמש בו שזה ממריץ וזה אחלה אבל רק אחרי ויטמינים ומינרלים שזה הכרחי ולא ניתן להשיג אותם מאוכול (את כל הויטמינים והמינרלים במינונים לספורטאים) קריאטין מונו אני מסכים איתך (וגם תראה שרשמתי) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() אני חושב שליפני שקונים מוצרי משפרי ביצועים למינהם ,צריך לדאוג לתוספים די בסיסים לשיפור מערכת החיסון ולבריאות כללית.
![]() |
#19 |
מנהל מקצועי
|
![]() אומגה 3 למרימי משקולות לא שייך בכלל לתוסף מזון "הכי יעיל".
מבחינתי זה מולטי ויטמין/קריאטין/אבקת חלבון חלבון אפשר להשלים בדיוק כמו ויטמינים,אבל בסופו של דבר..מפתחי גוף יכולים להגיע לכמויות גבוהות של חלבון בתפריט..שתוסף מזון יעיל בשבילם זה אבקת חלבון..נוח טעים וחסכוני.(עזבו את החלב לרגע) ולא סתם לרוב הפורום יש אבקת חלבון ולא ממריצים או תוספים אחרים..כי פשוט זה הכי יעיל כתוסף. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
איזה תוספי תזונה מומלצים לעוסקים בריצה/שחייה? | mitamen | תזונה ותוספים | 0 | 28-10-08 23:53 |
תוספי תזונה, מה לדעתכם הכי משתלם ובאמת צריך ? | ThE HummeR | תזונה ותוספים | 29 | 13-09-08 23:48 |
תפריט תזונה-אשמח לדעתכם המקצועית בנושא | TAL1983 | תזונה ותוספים | 16 | 22-04-08 19:05 |
סקר: איזה חברה של תוספי תזונה הכי איכותית בשוק | Big_Hand | תזונה ותוספים | 15 | 07-04-08 20:20 |
אבקה - Whey , איזה טעמים ? | LittleNigga | תזונה ותוספים | 17 | 08-02-08 12:32 |