|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
Banned
|
![]() לא יודע למה אני 10 ימים בחיטוב ואני לא ירדתי במשקל אני בגרעון של 500 קלוריות הכל מחושב לפי מחשבון התזונה.
מה יקרה אם אני יאכל רק 1000 קלוריות ביום אני יירד יותר מהר בשומן?? ועל איזה שורף שומן אתם ממליצים? ומישהו יכול להביא לי מידע על ud2? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
|
![]() מישהו?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() החישוב שלך כנראה לא נכון
תעלה את התפריט המלא כולל ערכים, ומה הנתונים שלך ? (גיל/משקל/גובה/א.ש) ud2 מתאימה לא.ש נמוך תכתוב "ud2 לייל" בגוגל כנס ללינק הראשון זה סיכום של הספר של לייל בקצרה |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() קצת סבלנות, כולה 10 ימים.
יכול להיות הצטברות נוזלים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() נוזלים אמורים לרדת בחיטוב לא לעלות....
אם הוא לא ירד 10 יום הוא עושה משהו לא נכון
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
|
![]() היום גיליתי שהמכשיר שמודד את המשקל בחדר כושר שלי דפוק
עליתי עליו פעם אחת והיה כתוב 72 קילו אחרי דקה עליתי שוב היה כתוב 71 ואז אחרי כמה שניות עליתי שוב והיה רשום 69 קילו |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי
כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן
|
![]() אין דבר כזה שאתה לא יורד אם אתה במאזן שלילי.
בהצלחה.
מי שלא עבר חיטוב לתחרות - לא יכול להבין באמת מה זה באדיבילדינג מקצועי ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה ![]() סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010 |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
קבעתי פגישה עם גיל או יותם לא זוכר... | oz64 | תזונה ותוספים | 15 | 23-04-08 01:14 |
איפה אפשר לראות תמונות של גיל / יותם? | oz64 | תזונה ותוספים | 8 | 22-04-08 16:20 |
מחר הולך ליעוץ עם יותם ? | avichai148 | תזונה ותוספים | 5 | 16-03-08 01:47 |
יושן בזמן אימון - אין מוטיבציה | Bodybuilder | פיתוח גוף-כללי | 33 | 12-01-07 21:06 |