|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() את הארוחה מיד אחרי האימון של הפחמימות זמינות צריך לשלב עם חלבון? או שעדיף/אפשר להשאיר את החלבון לארוחה אחרי חצי שעה?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
דיאטן קליני וספורט
|
![]() אפשר לצרוך את החלבון בארוחה אחרי חצי שעה.
אבל אז אני שואל, למה לך לצרוך פחמימות זמינות מיד בסיום האימון? פשוט תאכל פחמימה+חלבון באותה ארוחה. בברכה גל ציון-פור
דיאטן קליני וספורט B.Sc RD בוגר החוג למדעי התזונה - המרכז האוניברסיטאי אריאל שבשומרון. בוגר קורס תזונת ספורט מטעם הדסה אופטימל - מכון וינגייט מדריך חד"כ מוסמך - מכון וינגייט אחראי תחום תזונה בחברת ישראלבודי ניתן לפנות אלי ישירות במייל galzp@israelbody.org או בפייסבוק https://www.facebook.com/galzpdiet?ref=hl |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() לא יודע מאיפה הבנתי שכדאי לפצל את הארוחה אחרי האימון. מיד אחרי: פחמימות מהירות, ואחרי חצי שעה: חלבון ופחמימות. אז זה שטויות ועדיף פשוט לאכול כמה שיותר מהר חלבון זמין ופחמימות זמינות?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
דיאטן קליני וספורט
|
![]() כן. אתה יכול לאכול אותם ביחד. ואפשר גם שעה לאחר האימון, אין בעיה עם זה.
אגב, מדי פעם אני לוקח את החלבון והפחמימות לפני האימון (נניח חצי שעה עד שעה לפני). גם זה בסדר, האפקט האנאבולי יהיה אותו דבר. עשה מה שנוח לך... בברכה גל ציון-פור
דיאטן קליני וספורט B.Sc RD בוגר החוג למדעי התזונה - המרכז האוניברסיטאי אריאל שבשומרון. בוגר קורס תזונת ספורט מטעם הדסה אופטימל - מכון וינגייט מדריך חד"כ מוסמך - מכון וינגייט אחראי תחום תזונה בחברת ישראלבודי ניתן לפנות אלי ישירות במייל galzp@israelbody.org או בפייסבוק https://www.facebook.com/galzpdiet?ref=hl |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() זה מה שאני עושה, זה סבבה?
שעה שעה וחצי לפני אימון: עוף ואורז או משהו בסיגנון חצי שעה לפני: 2 תמרים או בננה ישר אחרי: 2 תמרים וכוס חלב 45 דק אחרי אימון: פסטה וטונה |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
דיאטן קליני וספורט
|
![]() סבבה לגמרי. בהנחה שאתה בעליה במסה, נכון?
הכי חשוב שתקפיד לצרוך מספיק חלבון וקלוריות במהלך היום. ולפזר את זה לאורך כל שעות היום. בברכה גל ציון-פור
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() כל הקטע של פחמימה עם gi גבוה לאחר אימון כבר הוכח שזה חרטא.פשוט תאכל לא משנה מה!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() אתה אומר גם פחמימה מהירה זה חרטא.
אז מה סוף אימון כמו בצבא לחם וטונה? למרות שעכשיו קניתי אבקה. פשוט שייק סוף האימון ואני מסודר? וכל התמרים והבננות שיש לי בבית אפשר לוותר? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() תאכל מה שבא לך.כל השטויות של אפקט אנאבולי בהקשר של פחמימה מהירה וחלבון מהיר זה בולשיט!
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
[שאלה] ארוחה אחרי אימון | NoLimits | תזונה ותוספים | 8 | 22-01-09 23:07 |
שאלה - ארוחה אחרי אימון. | gosu1 | תזונה ותוספים | 7 | 26-12-08 10:46 |
שאלה ארוחה אחרי אימון | Shvarz | תזונה ותוספים | 6 | 25-09-08 15:13 |