ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > פיתוח גוף-כללי

פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 11-03-07, 21:54   #1
Moshe
Banned

ברירת מחדל תגידו לי מה מלמדים אותכם בוינגייט?!#@%@!?^

תגידו לי זה מוסד ללימודי תזונה וספורט או שזה מוסד להנפקת תעודות ב5000 שקל רק שלם וקח?
לכמה דיסלקטים אפשר להביא תעודת מדריך?
זה כבר לא יאמן לאן השיאים מגיעים ביימנו , כמה שאנשים לא מבינים שום דבר בשיט ויצאו טריים מהקורסים של וינגייט , אני לא אפרט מה זה כבר נטחן בשכל הנושאים האלה אבל באמת זה כבר לא מצחיק אנשים משלמים בבריאות שלהם בגלל שטויות של מדריכים שהאלק קיבלו "תעודה מוינגייט" , אבל אין להם שום ידע אפילו לא מינימלי , אני פשוט רוצה לשמוע מהאנשים פה שאני יודע שהם עברו את הקורס הזה , למה כולם או לפחות הרוב יוצאים משם עם 0 ידע פשוט 0 , ואל תגידו לי חלק ככה וחלק ככה , 30 מדריכים אולי הכרתי בחיים שלי , 2 הבינו מהחיים שלהם והם לא למדו בוינגייט הם פשוט מתחרים בתחרויות(ולכל השאר יש "תעודה).
תודה ,
יום טו ב.
Moshe מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 11-03-07, 21:59   #2
Psychopath
חבר פעיל

הסמל האישי שלPsychopath

מצטרף.. למרות שאני מכיר מדריך או שניים שלא ככה

תלמדו! הפורום הזה זה זהב! יש פה את כל מה שאתם צריכים ותוכנית שתבנו לעצמכם עם חברי הפורום היא האופטימלית!
כל מדריך שיגיד לכם "באינטרנט יש הרבה אנשים שלא יודעים כלום" שזה בתרגום "מה אתה מקשיב לילדים באינטרנט, אני מדריך מוסמך יש לי תואר בוינגייט יהההההההה"
תגידו לו "אתה צודק, אני ממשיך לבד תודה"

מדריכים שהחזקתי מהם היחידים בעל יידע שאני באמת יכול להתייעץ איתם.. מציעים לי תוכניות על הפנים ועוד 1001 דברים..רק בטכניקות אני מבקש לעיתים רחוקות עזרה.

סקס, סמים וסקוואטים.
Just Remember, Trance Forever
הגודל כן קובע!

---------------------------
Psychopath מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 11-03-07, 22:32   #3
Leo
חבר ותיק

כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
שלח הודעה דרך MSN אל Leo

מה קרה ככה?

צריך שיטת הכשרה של ישראלבודי שתהיה עליונה יותר מווינגייט או משו

Leo מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 11-03-07, 22:34   #4
Bullet
חבר VIP - חבר יהלום

הסמל האישי שלBullet

אני באמת לא מאמין שמקבלים את כולם, איך מביאים למישהו כמו Ran Z להיות מדריך כושר???? איך???

חחח רן, צוחק אחי

משהB, מה קרה?
סינטרקס
סיינטרקס
Bullet מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 11-03-07, 22:36   #5
arbel2
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)

הסמל האישי שלarbel2

עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס

זה לווא דווקא נכון
ווינגייט מלמדים מדריכים לעבוד עם ציבור רחב,לא עם באדיבילדרים ,ותאלכס ? עבודה של מתאמן ממוצע שסתם מחפש שינוי בטונוס שריר ושיפור בכושר ,ההכשרה של ווינגייט מספקת ביותר ,אתם חייבים לזכור שעבודה עם מפתחי גוף היא שונה לחלוטין ,ועם מדריך מחפש להיתמקצע בתחום הזה, יש הרבה אלמנט של למידה עצמית

אי אפשר להאשים את ווינגייט שהמדריכים לא משכילים את עצמם אחר כך כדי להיות יותר טובים במקצוע שלהם

לפניות ,מענות ,טענות ובקשות ...לחץ כאן

מאמן חדר כושר מוסמך מטעם קמפוס "שיאים" אוניברסיטת ת"א
arbel2 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 11-03-07, 22:41   #6
Leo
חבר ותיק

כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
שלח הודעה דרך MSN אל Leo

לא שהם נותנים עצות כ"f טובות גם לאלו

מלמדים אותם אולי איך לעבוד על מתאמנים נובים ולהשמע חכמים כדי לשמור אותם יותר מן תחת אימונים אישיים ולעושת מהם כסף

Leo מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 12-03-07, 00:08   #7
ran_z
חבר פעיל

הסמל האישי שלran_z

ציטוט:
פורסם במקור על ידי MosheB
תגידו לי זה מוסד ללימודי תזונה וספורט או שזה מוסד להנפקת תעודות ב5000 שקל רק שלם וקח?
לכמה דיסלקטים אפשר להביא תעודת מדריך?
זה כבר לא יאמן לאן השיאים מגיעים ביימנו , כמה שאנשים לא מבינים שום דבר בשיט ויצאו טריים מהקורסים של וינגייט , אני לא אפרט מה זה כבר נטחן בשכל הנושאים האלה אבל באמת זה כבר לא מצחיק אנשים משלמים בבריאות שלהם בגלל שטויות של מדריכים שהאלק קיבלו "תעודה מוינגייט" , אבל אין להם שום ידע אפילו לא מינימלי , אני פשוט רוצה לשמוע מהאנשים פה שאני יודע שהם עברו את הקורס הזה , למה כולם או לפחות הרוב יוצאים משם עם 0 ידע פשוט 0 , ואל תגידו לי חלק ככה וחלק ככה , 30 מדריכים אולי הכרתי בחיים שלי , 2 הבינו מהחיים שלהם והם לא למדו בוינגייט הם פשוט מתחרים בתחרויות(ולכל השאר יש "תעודה).
תודה ,
יום טו ב.
הרמה בוונגייט די גבוהה, יש הרבה חומר (אצלנו בקורס אני זוכר מלא התלוננו שחומר מאוד קשה והרכזת קורסים של וינגייט היתה צריכה להגיע לאחד השיעורים ולהסביר למה הרמת לימוד פה מעל בתי ספר אחרים),
אתה לומד אנטומיה, פיזיולוגיה ופיזיולוגיה של המאמץ, קניזיולוגיה, תזונה ופציעות ספורט, תורת הענף וכמובן את השלב המעשי.
בשעור תזונה המרצה אפילו בא עם קליפר והסביר אחד לאחד איך מודדים בצורה נכונה.
נכון, יש כאלה שחורשים לפני המבחנים, ועוברים אותם, ואז מגיעים לעבוד בחדר כושר ובוחרים לשכוח את כל מה שהם למדו, והדבר היחיד שהם יודעים לעשות זה לבנות תוכנית 3X15 וזהו,
אז מה נעשה איתם נרביץ להם? בעיה של המכון שהוא מחזיק מדריכים סוג ז' למרות שיש תעודה מוינגייט,
אני אישית לא כזה, אני קורא מאמרים, מתעדכן במחקרים חדשים, שואל תמיד שאלות, תמיד יש מה עוד לדעת, וכל זה והכוונה שלי בכלל לא להיות מדריך אלה רק לידע אישי (אלה אם תיהיה איזה הצעה מפתה מאזור המרכז, זה דווקא יכול להיות נחמד),

בקיצור אתה יכול להיות בוגר ייל והארוורד למשפטים ועדין להיות חרא של עורך-דין, אין לך מה להאשים את המוסד תאשים את הבנאדם נקודה סוף פסוק.

כשתבין...תגדל!

לפניות, שאלות, בקשות, המלצות, תלונות - ליחצו כאן.
ran_z מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 12-03-07, 00:09   #8
ran_z
חבר פעיל

הסמל האישי שלran_z

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Bullet
אני באמת לא מאמין שמקבלים את כולם, איך מביאים למישהו כמו Ran Z להיות מדריך כושר???? איך???

חחח רן, צוחק אחי

משהB, מה קרה?
הא איש הפסיכומטרי מה לא תבוא עכשיו כל החודש?

כשתבין...תגדל!

לפניות, שאלות, בקשות, המלצות, תלונות - ליחצו כאן.
ran_z מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 12-03-07, 00:17   #9
jonathan
מנהל מקצועי

ראסמי וינגייט זה לימודים ברמה גבוהה.
יש מלא מדריכים זבל ששאלתם אותם בכלל אם הם למדו בוינגייט?לכו תדעו אם הם עשו קורס מזורז מסריח מטעם............... "שקר כלשהו"
יש הרבה שלא עושים דרך וינגייט ואולי בגלל זה ..
ויש כאלה בוינגייט שהם על הפנים כי אולי הם לא הבינו טוב את הקורס..עברו אבל לא בהצטיינות
אני מכיר כמה שהם בסדר..לא ברמה של בודיבילדינג אבל מבינים עניין ורוצים ללמוד עוד על פיתוח גוף.
והם עשו קורס בוינגייט.
שוללים פה ישר מדריך חדר כושר..למרות שיש שיש ויש..
jonathan מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 12-03-07, 01:23   #10
Amit
מושעה

כללי:: X
עוסק ב:: X

צלוי איזה מאמנים יש כאלה ויש כאלה יצא לי בחיים לפגוש המון מאמנים (בחלקם מפתחי גוף) שנותנים עצות במקום וגם נראים בהתאם ותמיד יש תאלה שלא מבינים כלום מהחיים שלהם
ההברקה האחרונה ששמעתי הייתה שחומצה לקטית חיונית להיפורטרפיה או שאימון בעמידה יוביל להפסקת הפרשת הורמון הגדילה(ניסיון לדבר במילים מפציצות כי הם חושבים שאפחד לא מבין אותם ואם הם יגידו את זה בשפה גבוהה מישהו אולי יקשיב להם)
Amit מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 12-03-07, 01:25   #11
gman
חבר פעיל

שלח הודעה דרך ICQ אל gman

לדעתי מכונים צריכים להחזיק לפחות מדריך אחד שהוא בודיבילדר בעצמו ומבין טוב בכל הקטע הזה...
אגב משה גמני מתאמן בספרינט והרמה של המדריכים שם באמת לא משהו...
gman מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 12-03-07, 01:42   #12
HHHEELLBBOOYY
מושעה

כללי:: אחלה גבר
עוסק ב:: עורך דין
שלח הודעה דרך MSN אל HHHEELLBBOOYY

התפקיד של המדריך זה יותר להשגיח על המתאמנים שלא יעשו שטויות
HHHEELLBBOOYY מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 12-03-07, 01:44   #13
gman
חבר פעיל

שלח הודעה דרך ICQ אל gman

ציטוט:
פורסם במקור על ידי hhheellbbooyy
התפקיד של המדריך זה יותר להשגיח על המתאמנים שלא יעשו שטויות
שטויות כמו לא לשים מגבת על הספסל, אבל אל ממש אכפת להם אם אתה עושה תרגיל בטכניקה לא טובה ודברים כאלה...
gman מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 12-03-07, 01:55   #14
סהר!
חבר פעיל

צודק ויש גם מלא מורים שקונים תארים ואומרים שהם מורים מבין בגלל זה המדינה שלנו נראת איך שהיא נראת חפרית
סהר! מנותק   הגב עם ציטוט
תגובה