|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() שלום .
רציתי לשאול אבל באמת את המבינים בינייכם שאלה שמקוננת בי כבר הרבה זמן . השאלה היא כזאת -כמה גרם פחמימות וחלבונים הגוף יכול לספוג בארוחה אחת בלי שהוא יהפוך לשומן אשמח אם מי שיענה יתבסס על הוכחות ולא סתם יזרוק מספר. תודה רבה לכם. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() מדובר פה על מאזן קלורי כללי ולא לפי ארוחה
עובדה מוגמרת לא השערה על המספר המדויק לכל בנאדם אי אפשר לעמוד אלא אם מדברים על בדיקות מעבדה
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() חלבון לא יכול להפוך לשומן!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]() פלוס קלורי נהפך לשומן בין אם זה חלבון פחמימה או שומן
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר מתחיל
|
![]() ברור שחלבון בסופו של דבר הופך לשומן קודם כל לגליקוגן אבל אם יש עודף אז לשומן.
ובכל זאת אם מישהו יודע על זה משהו אולי איזה נוסחה? שמתי לב שיש פה תזונאי גם אשמח אם הוא התייחס תודה |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]() עניתי לך....
אין אפשרות לדעת לפי נוסחא אפשרי לבדוק בתנאי מעבדה....
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() אחי אני מוטרד עכשיו אני לא יוצא מהחדר חודש!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
כללי:: 179\95
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride
|
![]() אין גבול בארוחה , אלה כמות כללית
כדי שחלבון יהפוך לשומן צריכים להתקיים תנאים נדירים ,הכמות צריכה להיות מאוד גדולה ורוב הסיכוים הם שלא תגיע אליה אלה אם בכוונה תפרק 20 כופסאות טונה..וגם חלבון יהפוך בהתחלה לגלוקוז ורק אז אולי לשומן...חלבון לא יכול להפוך ישר לשומן פחמימה אם עוברים את הכמות שמאגרי הגליקוגן יכולים לאחסן גם תהפוך לשומן. אבל אם אתה במאזן שלילי ועושה את אחד מהדברים האלה תיהיהי שוב הפיכה של שומן לאנרגיה.. מספרים מדויקים לא יכול להגיד, אבל באמת שאתה לא צריך לחשוב על זה זה לא יקרה לך כניראה |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
עוסק ב:: עד מתי נוב 08 כמה עוד הגב שבור!שבור ! שבור!
חדר כושר: רשת חנייה בע"מ
|
![]() חלבון יהפוך לשומן אם תוכאל 40 חז!ת ע!ף ו89 קראסונים! במכה!!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
דיאטן קליני וספורט
|
![]() אוקיי,
כמו שחלק מהחבר'ה ציינו, עודף קלורי יומי יגרור בעקבותיו אגירת שומן. לא מדובר על כמות חלבון או פחמימה בארוחה אחת ספציפית אלא על מאזן קלורי חיובי יומי. ברוב המקרים, עודף חלבון יתחמצן וישמש ליצירת אנרגיה, או יהפוך לגלוקוז. אבל, יש מקרים נדירים בהם חומצות אמינו יהפכו לשומן, ובעיקר חומצות האמינו הקטוגניות. על מנת שזה יקרה, אתה צריך להיות בעודף קלורי גדול ושגופך יהיה רווי בפחמימה (במאגרי הגליקוגן). לפחמימה "קל יותר" להפוך לשומן, אבל לשם כך אתה חייב להיות במאזן קלורי חיובי יומי. בוא נקצין ונגיד שאם תאכל 1500 קלוריות בארוחה אחת, והמאזן הקלורי הנייטרלי שלך עומד על 2000 קלוריות, גופך לא יאגור את המזון כשומן. בברכה גל ציון-פור
דיאטן קליני וספורט B.Sc RD בוגר החוג למדעי התזונה - המרכז האוניברסיטאי אריאל שבשומרון. בוגר קורס תזונת ספורט מטעם הדסה אופטימל - מכון וינגייט מדריך חד"כ מוסמך - מכון וינגייט אחראי תחום תזונה בחברת ישראלבודי ניתן לפנות אלי ישירות במייל galzp@israelbody.org או בפייסבוק https://www.facebook.com/galzpdiet?ref=hl |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר מתחיל
|
![]() רגע אם אתם אומרים שזה לפי המאזן הכללי ולא לפי ארוחה אז אני מבין שאני יכול לאכול ארוחה אחת ענקית של 2000 קלוריות ואני מסודר ונגיד שהbmr 2000 ועדיין הרכב הגוף ישאר אותו דבר?
אם לא זה הוכחה שצריך להסתכל לפי ארוחה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
הושעה
|
![]() הקטע הוא פשוט להזין את הגוף בנוטריינטים (אבות מזון) וחומרי בנייה ופעולה על בסיס קבוע ולתת לו חומר למחייה, עניין השעות, במיוחד כשאתה חובבן - פחות משנה.
![]() |
#16 |
Banned
|
![]() זה מה שמטריד אותך?
אותי יותר מטריד שאין חמאה על המדפים בסופר . |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
חבר פעיל
|
![]() אותי מטרידה העובדה שיום אחד אתה תהיה אבא.
ולנושא,כמו שכולם אמרו פה,זה לא דבר שצריך להטריד אותך. כמה שתאכל,זה כמה שיספג.
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
כולם כולל כולם להכנס | hypertrophy | פיתוח גוף-כללי | 21 | 06-02-10 06:06 |
כולם להכנס רוצה לשאול שאלה | kristine_87 | פיתוח גוף-כללי | 15 | 19-01-08 19:58 |
שלום לכולם שאלה שחשובה לי כולם להיכנס :) | SuzukiR | אימונים | 10 | 02-02-07 17:18 |
שאלה לגבי התזונה בבקשה להכנס כולם ולהגיב! | elad911 | תזונה ותוספים | 3 | 16-11-06 17:35 |