|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
Banned
|
![]() אני לוקח גיינר בימים שאני מתאמן..בערך 5 גרם
השאלה בימים שאני לא מתאמן ולא לוקח אבקה..האם תהיה לזה השפעה שלילית? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
מנהל מקצועי - תוספי תזונה
|
![]() אולי לא ניסחת טוב את השאלה.
5 גרם מגיינר לא אפקטיבי. תבדוק את נוסח ההודעה שלך אולי טעית במשהו. גיינר-אבקה לעלייה במסה
![]() |
#3 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
ננסח את זה ככה: כאשר אני לוקח גיינר..אני לוקח כף וחצי חצי שעה שעה לפני אימון..וכף וחצי ישר אחרי אימון בגיינר יש קריאטין..יוצא לי בערך 5-7 גרם לקחת ביום אימון השאלה מה קורה כאשר אני לא מתאמן ולא לוקח גיינר..האם האפקטיביות של הקריאטין יורדת |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
דיאטן קליני וספורט
|
![]() כן. קריאטין מומלץ לקחת 5 גרם כל יום וזו הסיבה שאני לא אוהב את הגיינרים שמכילים קריאטין.
עדיף לקנות קריאטין מונוהידרט בנפרד. לחילופין, אתה יכול לצרוך 10 גרם בימי אימון (בחלוקה ל-2 מנות) ובימים ללא אימון, לא לצרוך כלל. בברכה גל ציון-פור
דיאטן קליני וספורט B.Sc RD בוגר החוג למדעי התזונה - המרכז האוניברסיטאי אריאל שבשומרון. בוגר קורס תזונת ספורט מטעם הדסה אופטימל - מכון וינגייט מדריך חד"כ מוסמך - מכון וינגייט אחראי תחום תזונה בחברת ישראלבודי ניתן לפנות אלי ישירות במייל galzp@israelbody.org או בפייסבוק https://www.facebook.com/galzpdiet?ref=hl |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
מנהל מקצועי - תוספי תזונה
|
![]() גל ציון-פור ענה לך בצורה טובה.
אם תסתכל על קריאטין "כהשקעה לטווח ארוך" תיראה שהמחיר נותן תרומה נאה ביותר. אריזה של קילו מספיקה לכ 200 ימים במידה וצורכים 5 גרם כל יום או לחלופין 10 גרם רק בימי אימון. אפשר למצוא את המוצר במחירים די אטרקטיבים. לדוגמה הקריאטין הטהור של חברת Natures Best http://www.israelbody.org/Index.asp?...yID=146&Page=1
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() לא המלצתם לי לקחת קריאטין
כל יום 10גרם פעמיים של 5גרם? עכשיו אתם אומרים יום בלי אימון לא לגעת חח תחליטו |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() תקח גם גם
בכל מקרה תקח 5 גרם קריאטין כל יום בבוקר נניח ואת הגיינר תקח מתי אתה צריך לקחת אותו |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() בס"ד
הם התכוונו לזה שיש לך שתי אופציות: 1) לקחת 5 גרם קריאטין בכל יום. 2) לקחת 10 גרם קריאטין בימים שאתה מתאמן ופשוט לחלק את ה10 גרם לשתי מנות של 5 ובימים שאתה לא מתאמן לא לקחת. מקווה שגם אני הבנתי נכון. נערך לאחרונה על ידי Razor1991, 31-10-10 בשעה 13:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() אמרו לי לקחת 10 גרם כל יום(5x2)
זה רגיל לא העמסה אז מה נסגר אם זה מה לעשות בדיוק התחלתי לקחת |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
The Bull - מר ישראל במשקל כבד
|
![]() איזה גיינר אתה שותה שיש בו 5 גרם?
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
שאלה בנוגע לכמות שיש בגיינר | guvi | תזונה ותוספים | 5 | 29-07-10 08:16 |
לא בטוח בגיינר.. | tomer145 | תזונה ותוספים | 4 | 17-02-10 21:21 |
שאלה כמה גרם זה על הכף מדידה בגיינר? | RetioN | תזונה ותוספים | 4 | 16-11-09 23:07 |
איך להשתמש בגיינר | R-W | תזונה ותוספים | 2 | 14-10-09 17:39 |
אני משתמש במתכונים בגיינר, שאלה דחופה | netanel22 | תזונה ותוספים | 3 | 27-11-08 06:47 |