|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
הושעה
|
![]() http://www.sport5.co.il/articles.aspx?FolderID=252&docID=25933〈=he
תאכלס צודק... גרנט לא עשה ב - 52 שנותיו חצי ממה שמוריניו עשה ב - 44 שלו.
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() לדעתי זו מלחמה פסיכולוגית. הוא מנסה לערער את בטחונו של גרנט (ולא מצליח).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
הושעה
|
![]() בזמן שגרנט בגיל די מתקדם יחסית עוד היה פחות או יותר תקוע איפשהו באחת הלגות כאן, מוריניו בגיל די צעיר השתייך כבר לצוות המקצועי של ברצלונה.
![]() |
#4 |
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי
כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן
|
![]() הוא אמר את המובן מאליו, מוריניו הוא אחד המאמנים הגדולים ביותר בעשור האחרון - אולי הגדול שבהם.
אבל זה לא מוריד מההישג האדיר של גרנט, הישג פשוט בלתי נתפס - לאמן את אחת הקבוצות העשירות בעולם - גם אם לזמן קצר - גם אם בזכות קשרים - זה דבר פנטסטי.
מי שלא עבר חיטוב לתחרות - לא יכול להבין באמת מה זה באדיבילדינג מקצועי ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה ![]() סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
הושעה
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() בתאכלס הוא צודק... אבל אני שונא את מוריניו אז שישאר גרנט
![]()
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() סתם דביל, שיתעסק במגרש.
![]() |
#8 |
מושעה
|
![]() הוא צודק. אם כי ברור שמדובר במלחמה פסיכולוגית..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() שורה תחתונה מבחן התוצאה קובע,יביא קבלות יעשו ממנו אחד המאמנים הטובים בעולם(הלוואי ויהיה כך באמת)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() מוריניו וגרנט באים משתי שיטות משחק שונות לחלוטין. בעצם, מוריניו מגיע מכמה וכמה סוגי משחק בעוד שביכולת של גרנט אפשר לפקפק.
אבל, אני מפרגן לגרנט ותומך בו ובעזרת השם שיגיע להישגים אפילו יותר גדולים. |
![]() |
![]() |