|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() שלום לכולם,
גיליתי את האימון "העל מחזורי" העונה לשם ספארטקוס אשר פיתחו במיוחד לשחקנים בהוליוד לחיטוב,עיצוב ושריפת שומנים יעילה. חפשו בYOUTUBE לפי השם הבא: Spartacus: Blood and Sand "Official Workout!" (Home & Gym מחיפוש מידע באינטרנט נראה שזו תוכנית מאוד פופולארית שתפסה תאוצה בשנה האחרונה ואפילו הוציאו את הגרסה השניה של 2011. קודם כל רציתי לדעת מה דעתכם בכללי. ספציפית אלי, בגלל שאני מוגבל בזמן - כלומר אני גג יכול לפנות שלושה אימונים בשבוע למשך שעה ולא יותר חשבתי שתוכנית כזו יכולה להתאים לי, כי היא גם משלבת סיבולת לב ריאה , שריפת שומנים ואימון אנאירובי יחדיו. רציתי לשמוע את דעתכם כמה התוכנית באמת אפקטיבית אם בתוצאה הסופית ארצה גוף כמו של המדריך בלינק שצירפתי. בנוסף תוכלו למצוא המון מידע באינטרנט על אימון זה באינטרנט. תודה |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() א. אם אתה חושב שיש לו גוף כזה מהתוכנית הזאת אז אתה טועה בגדול וכנראה זה מה שמשך אותך אליה
ב. התוכנית נראית מפגרת עד כדי לזלזול באינטיליגנציה של המתאמן הטיפה "מבין" עניין. ג. אין אימון שיכול לשלב כוח וסבולת ריאה ביחד בצורה מספיק אפקטיבית כדי לאמן מספיק טוב אחד מהם. אם אתה רוצה לעבוד סבולת לב ריאה תעשה אירובי אם אתה רוצה לעבוד על השרירים תעבוד משקולות . בכל מקרה רד מזה ,אני חושב שיהיה לך יותר אפקטיבי(אם אין לך זמן) לעבוד 3 פעמים בשבוע תוכנית משקולות (אתה יכול לנסות ss- יש מאמרים באתר) לאכול כמו שצריך(מאזן קלוריות חיובי) לאחר שתגיע לרמה סבירה של כוח ומסת שריר תוכל לחטב משם ואף להגיע לגוף כמו המאמן הזה שראית בוידאו. זה יקח זמן אין מה לעשות אבל אם אין גנטיקה טובה, צריך להתמיד אם תתמיד תגיע. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() בדיוק מה שהוא אמר
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
האם כדאי לשלב מספר מוצרים לפני אימון ואחרי אימון ? | ISnocs | תזונה ותוספים | 30 | 21-09-09 16:39 |
צריך לאכול חלבונים בין אימון אנאירובי לבין אימון אירובי | talp | תזונה ותוספים | 14 | 08-12-08 12:08 |
שאלה| מה צריך לאכל לפני אימון ואחרי אימון.. כנסו תבינו | ido:] | תזונה ותוספים | 1 | 06-11-07 08:30 |
[תמונה]פרונט לאט ספריד , רוני קולמן ושון ריי | עלוש | פיתוח גוף תחרותי | 12 | 10-09-07 13:36 |
ההבדל בין אימון אירובי לאחר אימון משקולות וסתם אימון אירובי? | RoyGush | אימונים | 7 | 18-03-07 22:25 |