|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() היייייי..
חח אני לא יודעת עד כמה זה קשור לפורום הזה אבל שיהיה.. אני בת 17, רזה (45 קילו. אבל גמדה אז זה מתקזז) ויש לי טליה ומותניים צרות יחסית ובכללי אני כולי קטנה..... אבל מההההההה.. מתחת למותניים יש לי מעין שקע כזה (השמועה אומרת שזה בגלל תקופת הגזרה הנמוכה..) יש לזה פתרון?.. להעלות במשקל ולהתאמן?.. מה לעשות? לילה טוב ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
מנהל מקצועי
|
![]() את מתכוונת ל2 שקעים מאחורה מעל התחת?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() ציטוט:
בכל אופן לא מזמן חזרנו לקשר אחרי שנה של נתק [נו מה לעשות יש דברים שקשה להפרד מהם] ו=וואלה זה נעלם עכשיו יש שתי אפשרויות אחת או בגלל שהיא רזתה קצת [לא ממש אבל ירדה קצת] שתיים בגלל שהיא כבר לא הולכת עם נמוכות אלא שמלות חצאיות וגזרות גבוהות [בנינו הגזרה הגבוה מאוד של ימינו הרבה יותר מחמיאה וסקסית מאשר נמוכה] מה הגובה שלך יא גמדה?
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
מנהל מקצועי
|
![]() ציטוט:
שמישהו ישים תמונה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]() תמונה של מה?
זה שלא ראית גוף של אישה מקרוב לא אומר שאנחנו צריכים לעשות לך הרצאות פה ![]()
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחחחחחחחחחחחחחחחח יאיר יתותח
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() בכל אופן יא תמניה... אני אצטט לך מה היא כתבה לי: הפסקתי ללכת עם תחתונים ומכנסיים נמוכים כי זה "חותך" את הגוף,סקוואטים והרבה פעילות גופנית ותזונה וזה ירד לי-אין לי את השמן העיקש הזה יותר [כפרה על הגוף שלה אני עד אאווווחחחח] התחלתי ללכת עם תחתון ומכנסיים גבוהים ואם זה חוטיני אני הולכת עם חוטיני גבוה [אלוהים יודע מה זה אומר] קיצר הבנת? ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
מנהל מקצועי
|
![]() יאיר אתה חושב שזה יעבור לך בשתיקה ההסתלבטות הזאת אה?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
מותניים רחבות | manshush | פיתוח גוף-כללי | 2 | 08-07-09 16:56 |
מותניים | hhphh | אימונים | 10 | 11-05-09 20:43 |
מותניים | CriminaL | פיתוח גוף-כללי | 14 | 14-11-07 12:11 |
מותניים | yoyo50001 | אימונים | 22 | 26-05-07 18:40 |