|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() אני מטר 80, שוקל 55 ק"ג. בתחילת 2010 הייתי 1.60, הבאתי חתיכת פרץ גביהה ולא הספקתי לעמוד בקצב עם האוכל .
משום מה אני לא מצליח להעלות במשקל, אני מתאמן 4-5 פעמים בשבוע בכושר קרבי, גם אירובי וגם כוח . אשמח להמלצה לארוחות + איזה שייק לקנות . |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר מתחיל
|
![]() צילמתי הרגע תמונה, תסתכלו באלבום .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר מתחיל
|
![]() עדיין מחכה לתשובה .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
נפיחון
|
![]() "משום מה אני לא מצליח לעלות במשקל" בלה בלה בלה eat more. Food is the answer
אבקה לא תעזור לך. אתה בצבא או משו? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אם קשה לך לדחוף אוכל יותר מידי ואין לך תיאבון, גיינר תמיד יכול לעזור.
![]() |
#6 |
חבר מתחיל
|
![]() לא, אני עדיין לא בצבא, אני מתכנן על יחידה קרבית (שואף למובחרת), כרגע אני בכושר קרבי .
אשמח עם תסביר למה אבקה לא תעזור לי ואיזה מאכלים אני אמור לאכול . זה לא שאין לי תאיבון, אני בנאדם שיש לו יכולת לאכול המון (מגש וחצי פיצה בכיף), הרבה ימים לא יוצא לי לאכול הרבה ופשוט לא מצליח לעלות במשקל . |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
נפיחון
|
![]() משום שאבקת חלבון זה לא קסם. זה תוסף תזונה פשוטו כמשמעו.
אבקה תעזור לך במקרה ואתה רוצה להשלים ערכים וכמובן שזה חלבון איכותי אבל אם אתה מכניס מספיק חלבון במשך היום,אתה לא תחשוב על זה. לגבי איזה אוכל:המון בשר,חלב-לפחות ליטר ביום.אורז.איטריות,לחם חיטה מלאה,טונה קוטג',כוסמת וכו'. אתה לא ילד קטן אתה יודע מה זה אוכל. פשוט תכניס כמות גדולה של אוכל במשך היום. תחלק ל 5-6 ארוחות ביום ואם קשה לך תעשה אפילו 8 זה כבר החלטה שלך. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר מתחיל
|
![]() אני יודע שאבקת חלבון זה לא קסם, אבל זה עוזר, ואולי אפילו מה שיעשה את השינוי .
מה זה אבקת מאסה ומה ההבדל ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
נפיחון
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
עזרה| קושי בקביעת מטרה, התמדה ותוצאות, עזרה? בן 17. יש תמונה | 1Step4Goal | פיתוח גוף-כללי | 16 | 29-05-11 17:45 |
עזרה| באמת שיצאתי פסיכי, חדש פה, חייב עזרה ממבינים אני מתחנן | Melamed | תזונה ותוספים | 50 | 16-05-09 17:45 |
עזרה|מתכוון לשנות תוכנית אימונים אממ התוכנית הנוכחית +עזרה. | The-One | אימונים | 36 | 22-12-08 20:37 |
עזרה עזרה עזרה!!!!!!! מי שפותר לי תבעיה מלך1!!! | HareLevi | פיתוח גוף-כללי | 8 | 04-05-08 19:26 |
עזרה| צריך עזרה במינון של קריאטין בכדורים | TOPACK121 | תזונה ותוספים | 11 | 08-05-07 19:43 |