|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() *אזהרה נושא הוצאת עצבים *
סליחה אבל פשוט לי יותר כוח התחום הזה הוא פשוט קשה מידי בארץ כול שנייה מאמן אחר מוצא סיבה אחרת למה לי לעשות תרגילם של מתקדמים (אוקי לפי מה שהבנתי סקאווט ודדליפט זה למתחילים) בטענה שאני אין טכניקה (אני עושה סקוואט בצורה מוזרה הישבן לא מגיע לסוף ואיזה בלושיט בקשר לעמידה שלי ) ואני יכול לפגוע בעצמי (כמו שהוא אמר אתה יכול ליכנס לבית חולים מ25 קילו) הבן אדם הזה טוען שהוא היה מר ישראל באיזה אזור כול שהוא בארץ (ניראה בצפון יכול שזה היה לנוער הוא משהו ענרף) והוא במיקצוע הזה כבר 13 שנה באותו רגע לא יודע מה יותר מדהים העובדה שזכה בתואר עם מסה כזאת או שהוא כבר 13 שנה מתאמן וניראה ככה (בשיא רצינות אני מיתקרב למסה שלו) כמובן שהוא עושה דדליפט אם רצועות במכונת סמית כי הוא הבאדיבילדר קשוח ואפל . קיצר הוא שאני צריך לעשות אם מוט ריק כי אני צריך לתרגיל את התרגיל אולי אפילו 20 דקות באימון בכול אופן נימאס לי אני. במדינה הזאת הנושא זה מחולק ליצנים וחכמים ואני לא יכול להיתמודד אם חבורה של ליצנים נושמים לי בעורף קשה להילות מתחיל בכול דבר אבל זה הרבה יותר שלא צועקים לך אתה טועה כול 10 דקות תודה שקשבת לזיוני השכל אם אתם כועסים סבבה אני מיתנצל יכול שאני טועה יוכל שאני צודק לא אכפת לי אני מוותר ********** one is shit |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
מוותר על סקוואט , דדליפט וrows למיניהם. | עלוש | פיתוח גוף-כללי | 27 | 19-01-09 17:07 |
האם אפשר לוותר על ירקות במסה? | Rendi Orton | תזונה ותוספים | 19 | 19-04-08 16:58 |
יוצא לכם לוותר על דברים? | The Sun | פיתוח גוף-כללי | 24 | 04-04-08 22:02 |
אני לא מוותר על! | The Game - Triple H | פיתוח גוף-כללי | 42 | 09-07-07 21:01 |
לוותר על אימון לטובת חוסר רעב ? | Awesome | תזונה ותוספים | 7 | 30-09-06 20:29 |