|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() בתור מתאמן במכון כושר ועושה אירובי כבר יותר מ-חצי שנה, בעבר שנתיים - אני יודע שכולם שותים מים בכמויות עצומות מבקבוקים, מי ברז וכו'.
מה שמדאיג אותי לאחרונה, שזה כל מיני אבניות, כימיקלים ופלאוריד שמצטברים בתוך הגוף ועושה נזק לגוף בעתיד היום אני רוצה לשאול אותכם וכל אחד ממכם, מאיפה אתם שותים רוב המים מדי יום? אני למשל צורך בקבוק עין גדי, אך אמרו שזה לא בריא בגלל קרינת uv ופלסטיק של הבקבוק משחרר רעלים למים. זה מבאס, יש לי מסנן everest תוצרת ארה"ב אבל זה ממש גרוע, צובר הרבה אבניות בקומקום חשמלי, מי יודע מה הוא מצטבר שם בגוף? עשיתי מחקר באינטרנט וראיתי כמה אפשרויות יש את מטהרי מים הזה, וגם מרכך מים, האם משתלם לי לקנות דברים, יש עוד כמה חברות כמו תמי 4, מאיפה, מה משתלם? מאיפה רובכם אתם שותים המים? תודה מראש, :d
![]() |
#2 |
חבר פעיל
כללי:: 179\95
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride
|
![]() שתה מהאסלה הכי בטוח
תכלס יש פילטרים כמו טמי 4 וכאלה...או מי עדן,שום דבר לא מושלם אי אפשר לחיות 100 אחוז בריא |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אם מהמים אתה מוטרד אני לא יודע מה יקרה לך מתי שתדע מה יש לך באוכל.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() חחחחחחחחחחחחח תאכל'ס
בכל אופן גבר...אם תתחיל לברר מה הכי בריא אתה תאכל עשבי בר מהשדה הקוב לביתך ותשתה מי גשם
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אני שותה תמי 4 - מים מעולים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
נפיחון
|
![]() אני שותה וודקה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחחחחחחחחחח
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() אוי ואבוי
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() תמי 4 בבית ובעבודה בקבוקים.
![]() |
#10 |
חבר פעיל
עוסק ב:: עכשיו כח ומאסה, פעם ריצה בעיקר.
חדר כושר: מרכז קנדה - מטולה
|
![]() תכלס הבחור צודק... אם אפשר להמנע - עדיף
![]() |
#11 |
חבר מתחיל
כללי:: מת על פעילות גופנית ועל נשים :) רצוי יחד
עוסק ב:: חינוך גופני
חדר כושר: גרייט שייפ
|
![]() אם אני בחוץ אני שותה מים מינראלים, לא משנה לי כל כך איזה. דווקא מעין גדי אני משתדל להמנע כי זה מייבש לנו את המעיין שלנו...בבית הייתי שותה בעבר מהמתקן הזה שיוצא מהשיש אבל לאחרונה ההורים שלי קנו מתקן מים של אלקטרה בר, מעוצב משהו סוף, והבנתי שיש לו פילטר מיוחד היחיד בארץ שמסנן מתכות. בכל מקרה אולי אתחיל למלא בקבוקים משם עכשיו כשאני חושב על זה...במקום לקנות ולבזבז סתם כסף. בכל אופן, מי ברז לא נכנסים אלי לגוף.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
נפיחון
|
![]() התגובה שלך לא מעניינת אף אחד. למה אתה סתם מקפיץ נושאים ישנים?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
צא מהסרט שאתה חי בוא ,אני שותה מים מהברז ומהצינור של הגינה, כל מי שאני מכיר חי על זה ואני לא מכיר אף אחד שחלילה חולה הוא מרגיש לא טוב, להפך, אז באמת אם אין לכם בעיה בריאותית שבשבילה אתם צריכים לשתות מים מינרלים אז די להיות מפונקים להתעסק בשטויות מהחלל..ויותר מזה תתעוררו..
![]() |
![]() |
#14 |
חבר מתחיל
כללי:: מת על פעילות גופנית ועל נשים :) רצוי יחד
עוסק ב:: חינוך גופני
חדר כושר: גרייט שייפ
|
![]() לא להתעצבן חבר'ה, תהיו טיפה סלחניים. לא עושה שום דבר בכוונה, פשוט גיליתי את האתר הזה לא מזמן וקצת התלהבתי. אבל הבנתי את הפואנטה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Banned
|
![]() המים הכי טובים בברז, הברז הזה נמצא בבית שלי, הבית שלי נמצא בקיבוץ.....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר מתחיל
|
![]() מינרלים בדרך כלל ..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() מהברז..בשירותים לפעמים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר מתחיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
כללי:: דופק ת'ראש...
חדר כושר: אורלייף
|
![]() מים ישר מהברז
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
מתי אתם שותים את האבקה שלכם?? | amitbensh | תזונה ותוספים | 12 | 09-08-08 03:58 |
איך אתם שותים את התה שלכם???? | AB6Killer | תזונה ותוספים | 21 | 08-07-07 10:24 |
את האבקה אתם שותים עם חלב או מים ? | pimp | תזונה ותוספים | 25 | 23-02-07 00:46 |
שותים חלב? | Joxer | תזונה ותוספים | 35 | 23-01-07 10:54 |