|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() אהלן, אני מעוניין להעלות במשקל.
אני רוצה לקנות גיינר והייתי בחנות והמוכר אמר שה-Perfect 3000 הכי יתאים לי. בינתיים עדיין לא קניתי, אבל מה אני צריך לאכול בשביל לגרום למסה לעלות? אני רוצה לציין שאני מאוד מאוד רזה ( ביחוד אחרי הזמן האחרון, עברתי משבר קטן והרזתי המון בזמן קצר ). תודה מראש |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() תתחיל לאכול!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אהלן,
הייתי שמח לשמוע מדוע אתה מעוניין בגיינר ? זו לא אבקת פלא או משהו. לטעמי השימוש בה אופטימלי לאנשים עם תיאבון באמת ירוד בצורה לא נורמלית, או לספורטאים שהגיעו לקצה יכולת המזון המוצק שלהם ומעוניין להתפתח עוד. בגדול, על מנת לגדול אתה צריך לסמן V על שני הבאים: א. התקדמות פרוגרסיבית בחדר כושר. (קרי, להתקדם מאימון לאימון, יהיה זה במשקלים, במרווחים בין הסטים, או מה שלא יהיה) ב. כמות מספקת של נוטריאנטים וחלבון. (תאכל שפע של ירקות, חיות מתות, אגוזים ומזונות מלאים) כל שאר הפרטים הם 90% מהידע שנותנים לך 10% מהתפוקה. אל תתעסק בהם אם זה מבלבל אותך. פשוט תקפיד על השניים למעלה. בנוגע לב', אם אתה שואל כמה... התשובה היא יותר. רק אל תדחוף ג'אנק (אם חשובה לך הבריאות, עד כמה שאפשר לשמור עליה עם תפריט עתיר קלוריות). יש גם את 'שיטת' GOMAD (גלון של חלב ביום) במידה ואתה מפסיק לעלות, למרות שקשה לי להמליץ עליה בריאותית. הייתי ממליץ לך גם אחת לשבוע-שבועיים לחתוך את הכמות אותה אתה אוכל בחצי (פשוט תאכל חצי מנה ממה שאתה רגיל בכל ארוחה) על מנת למנוע מהמטאבוליזם שלך להסתגל לכמות המזון הגדולה אותה אתה דוחף ובעצם להקשות על ההתפתחות שלך (metabolism upregulation). ולסיום, אם אתה בקיא בשפה האנגלית - ממליץ לך לקרוא את 'המדריך לשחיף' שכתבתי כאן. http://RegevElya.Net |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
צריך תוכנית אימונים לחדר כושר שלא צריך לעלות במשקל,לאכול כמו מטורפים! | ANIMA0855 | אימונים | 0 | 06-08-11 20:38 |
מעוניין לעלות במסה- עזרה בבחירת גיינר | Silky | תזונה ותוספים | 6 | 19-12-09 23:13 |
מעוניין לעלות במשקל | ג'ון ביריון | תזונה ותוספים | 2 | 05-04-09 01:04 |
מה אני צריך לאכול כדי לעלות במשקל ? | אבי נימני8 | תזונה ותוספים | 4 | 28-05-08 16:03 |
אני רוצה לעלות במסה ולחטב מה אני צריך לאכול?? | אופיר102 | תזונה ותוספים | 2 | 04-11-07 14:21 |