|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() שלום לכולם אני חדש כאן, מתאמן מתחיל וקראתי דיי המון על גיל גרנות שמעתי שהבנאדם הזה מחולל פלאים..
השאלה שלי היא כזאת, (דיברתי עם ישראלבודי) בנתיים 800 ש"ח ל5 פגישות זה כבד עלי, אפשר לבנתיים לשלם רק על פגישה ראשונה (בסביבות ה200 לא?) שיבנה לי תוכנית ואימונים ? ואני 120 קילו כרגע 1.70 מעוניין להרזות ולחטב, כמה זמן בערך יראו תוצאות עם השיטה שלו? (בערך.. לא חייב מדוייק אני יודע שזה תלוי בהרבה דברים).. תודה |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
חדר כושר: Your R your Own Gym
|
![]() שיטה שלו"" אפשר לחשוב שהוא אלוהים, מקסימום איתן לך תוכנית שתעבד מקסימום שומן עם צבירת שריר בקטנה.
תלוי באחוז שומן שלך,בכללי מטעמי בריאות לא מומלץ לרדת יותר מקילו בשבוע. שוב המטרה לא לרדת במשקל אלא לרדת בשומן ספציפית-אני משאר לא היית רוצה לרדת במשקל עם היית שרירי. שמעתי דברים טובים עליו לרוב, לאחרונה קצת לא טובים אבל לך תדע הוא עדיין מומלץ מכל מי שגולש פה. אם המטרה שלך לרדת ל70 קילו או 60 אני משאר שזה יקח לך שנה טובה מינימום של השקעה שזה שינוי סגנון חיים וויתור על דברים מסוימים. אצלך אני מבין לפי בratio שאתה כבר מזמן בקטגוריה של obese אז מומחה תזונה לא יזיק. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
כללי:: nothing its unparsebale
עוסק ב:: טבח, מדריך כושר, ומאמן אישי
חדר כושר: ג'ירף
|
![]() מומלץ בחום, אבל בסופו של דבר זה תלוי בך, אם תעשה בדיוק מה שהו אומר מבחינת תזונה ואימונים בצורה מדוייקת, אתה תראה שינוי עצום, בהצלחה...
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
בקשר לפגישה עם גיל | phatT | פיתוח גוף-כללי | 2 | 30-06-09 22:48 |
יעוץ רוצה ללכת לגיל גרנות האם שווה לי איך התוצאות איתו? | The-One | פיתוח גוף-כללי | 12 | 04-07-08 19:16 |
בקשר לפגישה אם גיל | sason | פיתוח גוף-כללי | 2 | 30-11-07 21:39 |
היי חזרתי מפגישה אצל גיל! | guythekiller | תזונה ותוספים | 10 | 24-08-07 19:41 |
יאלה עוד 8 יום לפגישה עם גיל | noobit | פיתוח גוף-כללי | 139 | 25-04-07 22:19 |