ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > תזונה ותוספים

תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד..

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 27-03-12, 23:06   #1
NoamFix
חבר מתחיל

ברירת מחדל תת משקל רציני

שלום אני חדש פה, אני בן 16 , בתת משקל רציני כבר שנתיים שלוש ככה, אני גובה מטר שמונים שוקל 52 הבעיה העיקרית היא כנראה הגנטיקה שלי אני אמנם לא אוכל כמויות מטורפות של אוכל אבל עדיין אוכל כמו כל אחד פחות או יותר.. התחלתי ללכת לחדר כושר לפני כחצי שנה, התאמנתי פעמיים בשבוע קבוע בשלושה חודשים הראשונים.. ואח"כ ראיתי שאני בקושי עולה במשקל (שקלתי 49 לפני) ולכן הזנחתי את זה ומאז איבדתי תמוטיבציה ללכת ואני בקושי הולך לשם... השאלה שלי היא האם אני יכול בכלל לעלות במשקל בגיל הזה או שזה הגנטיקה שלי ואין מה לעשות.. אם כן איך לאכול ומה לאכול, והאם לעשות את זה בשילוב עם אימונים או שבלי כדי לא לשרוף קלוריות, אני אומר לכם דוגרי אני כבר לא מרגיש בנוח להסתובב ברחוב עם המשקל שלי.. ד"א האימונים שלי היו עם מכונות כמובן לא עם מוטות וזה, לא נראה לי גם שאני יכול להרים תמוטות האלה חח... בכל מקרה תודה רבה לעוזרים
NoamFix מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 28-03-12, 06:56   #2
Lеon
חבר פעיל

חדר כושר: Your R your Own Gym

ציטוט:
פורסם במקור על ידי NoamFix צפה בהודעה
שלום אני חדש פה, אני בן 16 , בתת משקל רציני כבר שנתיים שלוש ככה, אני גובה מטר שמונים שוקל 52 הבעיה העיקרית היא כנראה הגנטיקה שלי אני אמנם לא אוכל כמויות מטורפות של אוכל אבל עדיין אוכל כמו כל אחד פחות או יותר.. התחלתי ללכת לחדר כושר לפני כחצי שנה, התאמנתי פעמיים בשבוע קבוע בשלושה חודשים הראשונים.. ואח"כ ראיתי שאני בקושי עולה במשקל (שקלתי 49 לפני) ולכן הזנחתי את זה ומאז איבדתי תמוטיבציה ללכת ואני בקושי הולך לשם... השאלה שלי היא האם אני יכול בכלל לעלות במשקל בגיל הזה או שזה הגנטיקה שלי ואין מה לעשות.. אם כן איך לאכול ומה לאכול, והאם לעשות את זה בשילוב עם אימונים או שבלי כדי לא לשרוף קלוריות, אני אומר לכם דוגרי אני כבר לא מרגיש בנוח להסתובב ברחוב עם המשקל שלי.. ד"א האימונים שלי היו עם מכונות כמובן לא עם מוטות וזה, לא נראה לי גם שאני יכול להרים תמוטות האלה חח... בכל מקרה תודה רבה לעוזרים
ואה ואה 30 קילו מתחת לגובה זה תת משקל רציני כמו ניצול מחנה ריכוז.
אם אתה שואף לעלות,המטרה הראשונה שלך בכלל לספור כמה אתה אוכל כי הרבה או +\- זה לא קנה מידה- תספור כמה אתה אוכל עכשיו בעזרת מחשבון קלוריות וכל יום תוסיף 300 קלוריות עד שאתה לא רואה עליה במשקל(וכשאתה רואה אותה והיא תשאר על אותו פתריט נגיד עכשיו חישבת ערכים וגילית שאתה צורך 1500 קלוריות, התחלת לחשב רציני ולהתאמן ועלית ל2000 ואתה גודל אז פשוט תשאיר את האוכל על ה-2000, אם אתה עוד פעם מפסיק לעלות, תעלה עוד פעם את כמות הקלוריות).
אין לך ברירה רק לספור לספור ולספור, אנשים רגילים יכולים להתקדם ב+- כי לרוב זה + אצלהם ועם פלוס קלורי תמיד תגדל במסת שריר\תשמין, אתה HARDGAINER רציני אז הצעד הראשון זה לחשב כמה אתה באמת אוכל. כששתחיל לאכול בכמות המתאימה ולהתאמן אפילו אם חפיף אתה תגדל ואז אולי תקבל יותר מוטיבציה.
שוב יש את הפקטור הגנטי שזה משפיע ברמות מטורפות אבל קודם תתחיל לספור ולעלות (אני מכיר רק אדם אחד שהתאמן 4 שנים רציני ופשוט גנטית הגוף שלו לא רוצה לעלות במסת שריר).

http://www.goleango.com/%D7%9E%D7%97...7%95%D7%AA.php

http://www.diets.co.il/calc.asp

הייתי מציע לך ישר להתחיל לאכול 2000 קלוריות מינימום כדי לבלבל את הגוף לתת תזונה שלך יש הרבה סיבות אני מנחש תזונה לקויה מלאה בסוכרים ואו המנעות מאכילה בשעות קבועות או צום בכלל.
Lеon מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 28-03-12, 10:57   #3
ariel!!
חבר פעיל

עוסק ב:: זיונים
חדר כושר: Holmes place

זה סכנת חיים המשקל הזה ולטווח הארוך זה יכול לעשות לך נזק בלתי הפיך !!
פשוט תתחיל לאכול והרבה לא פכות מ3000 קלוריות לפכות שתגיע ל60 ומשו קילו ואז תתחיל לעלות בהדרגה אני יודע שאתה לא רוצה לעלות בשומן אלה רק בשריר אבל אני הייתי ממליץ כרגע את שנהם למה אתה בסכנה וזה לא בריא תתחיל לאכול פחמימות מורכבות ואוכל איכותי אבל לאכול אל תעשה לעצמך טובה אם קשה לך לאכול ואתה מרגיש שאתה מתפוצץ ולא יכול להכניס כלום תשתה אוכל [חלב,גנייר...]
ariel!! מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 28-03-12, 14:55   #4
NoamFix
חבר מתחיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי lеon צפה בהודעה
ואה ואה 30 קילו מתחת לגובה זה תת משקל רציני כמו ניצול מחנה ריכוז.
אם אתה שואף לעלות,המטרה הראשונה שלך בכלל לספור כמה אתה אוכל כי הרבה או +\- זה לא קנה מידה- תספור כמה אתה אוכל עכשיו בעזרת מחשבון קלוריות וכל יום תוסיף 300 קלוריות עד שאתה לא רואה עליה במשקל(וכשאתה רואה אותה והיא תשאר על אותו פתריט נגיד עכשיו חישבת ערכים וגילית שאתה צורך 1500 קלוריות, התחלת לחשב רציני ולהתאמן ועלית ל2000 ואתה גודל אז פשוט תשאיר את האוכל על ה-2000, אם אתה עוד פעם מפסיק לעלות, תעלה עוד פעם את כמות הקלוריות).
אין לך ברירה רק לספור לספור ולספור, אנשים רגילים יכולים להתקדם ב+- כי לרוב זה + אצלהם ועם פלוס קלורי תמיד תגדל במסת שריר\תשמין, אתה hardgainer רציני אז הצעד הראשון זה לחשב כמה אתה באמת אוכל. כששתחיל לאכול בכמות המתאימה ולהתאמן אפילו אם חפיף אתה תגדל ואז אולי תקבל יותר מוטיבציה.
שוב יש את הפקטור הגנטי שזה משפיע ברמות מטורפות אבל קודם תתחיל לספור ולעלות (אני מכיר רק אדם אחד שהתאמן 4 שנים רציני ופשוט גנטית הגוף שלו לא רוצה לעלות במסת שריר).

הייתי מציע לך ישר להתחיל לאכול 2000 קלוריות מינימום כדי לבלבל את הגוף לתת תזונה שלך יש הרבה סיבות אני מנחש תזונה לקויה מלאה בסוכרים ואו המנעות מאכילה בשעות קבועות או צום בכלל.
תודה אחי בדקתי כמה קלוריות אני מכניס בערך ביום מהאתר שהבאת פה וזה יוצא בסביביות ה2000... נראה לך כדאי שאקח אבקות של קלוריות? אם כן איזה? (לא מבין בזה כ"כ..)

ציטוט:
פורסם במקור על ידי ariel!! צפה בהודעה
זה סכנת חיים המשקל הזה ולטווח הארוך זה יכול לעשות לך נזק בלתי הפיך !!
פשוט תתחיל לאכול והרבה לא פכות מ3000 קלוריות לפכות שתגיע ל60 ומשו קילו ואז תתחיל לעלות בהדרגה אני יודע שאתה לא רוצה לעלות בשומן אלה רק בשריר אבל אני הייתי ממליץ כרגע את שנהם למה אתה בסכנה וזה לא בריא תתחיל לאכול פחמימות מורכבות ואוכל איכותי אבל לאכול אל תעשה לעצמך טובה אם קשה לך לאכול ואתה מרגיש שאתה מתפוצץ ולא יכול להכניס כלום תשתה אוכל [חלב,גנייר...]
תודה על העזרה אחי אבל אני במצב בריא לגמרי ולא נשקפת לי שום סכנת חיים ברוך ה', רופא בדק אותי ואמר שאני רזה מאוד בצורה טבעית. אני אנסה להקפיד להכניס 3000 קלוירות מינימום ביום ..

אשמח לעוד תגובות..
ישן 28-03-12, 17:18   #5
Lеon
חבר פעיל

חדר כושר: Your R your Own Gym

ציטוט:
פורסם במקור על ידי noamfix צפה בהודעה
תודה אחי בדקתי כמה קלוריות אני מכניס בערך ביום מהאתר שהבאת פה וזה יוצא בסביביות ה2000... נראה לך כדאי שאקח אבקות של קלוריות? אם כן איזה? (לא מבין בזה כ"כ..)

תודה על העזרה אחי אבל אני במצב בריא לגמרי ולא נשקפת לי שום סכנת חיים ברוך ה', רופא בדק אותי ואמר שאני רזה מאוד בצורה טבעית. אני אנסה להקפיד להכניס 3000 קלוירות מינימום ביום ..

אשמח לעוד תגובות..
אתה חייב להתחיל לאכול אם אתה אוכל 2000 קלוריות (שזה הרבה מעל הbmi) סימן שהגוף שלך התרגל לכמות אוכל הזו וכדי לעלות במשקל הן מבחינת שומן או שריר אתה צריך פלוס קלורי גדול, 3000 קלוריות בלי הגזמה, תנסה שבוע להיות על 3000 (כל יום ואם יום אחד יוצא לך 2500 נגיד תשלים ביום הבא) ואם אתה לא עולה, גיינר תהיה הבחירה השניה.
למרות שאם אתה מכניס אוכל זה תמיד עדיף על פני תוספי מזון, תנסה לאכול dense food, שיש לו ערכים ולא קלוריות ריקות(סוכר לבן או חום ,חטיפים,ציפסים ושטויות דומות) אוכל כמו טחינה,חומוס,אגוזים,זרעים למינהם,עדשים,אורז וכו.
חוץ מזה אם תעלה את האוכל דרסטית ותתחיל להתאמן רציני רוב הסיכוי שתהיה לך עליה ממש חדה במשקל במסת שריר ועצם ולא כמו אצל אנשים רגילים חצי קילו עד קילו בחודש.
Lеon מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 28-03-12, 17:44   #6
NoamFix
חבר מתחיל

תודה רבה אני אעשה מה שאמרת נבדוק אם יעבוד..
ישן 28-03-12, 17:55   #7
ANABOL
IsraelBody VIP - חבר יהלום

הסמל האישי שלANABOL

כללי:: מאמן

גבר העיקר שאתה מתחיל איפשהו
קרא באתר של ישראלבודי את הכתבה על העלייה במסה
המדריך השלם לעלייה במסה.

http://www.israelbody.com/image.php?...ine=1228168435
ANABOL מנותק   הגב עם ציטוט
תגובה