|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() אני שוקל 71 קילו, בערך 14 אחוז שומן . אני אמור לאכול 1800-2000 קלוריות ביום כדי שאני יהיה בגרעון של 400 בערך , זה אומר שאני צריך לפי משקל הגוף שלי לאכול 156 גרם חלבון ביום (2.2 גרם לכל קילו) , 90 גרם פחמימה(אמרו לי לא לעבור את ה500 קלוריות) ו 50 גרם שומן שזה בערך 15 אחוז מהקלוריות היומיות ? ) , כל זה יוצא לי 1300 קלוריות בערך ככה שאני בגרעון של איזה 1000 קלוריות , השאלה שלי מה להוסיף ? מה לאכול כדי שאני יגיע לערך קלורי כמו שצריך ? אני מבולבל מהעניין מאוד , תודה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
חדר כושר: Your R your Own Gym
|
![]() ציטוט:
חלבון פעיל מאוד טרמוגנית לכן ככל שהדייטה שלך יותר מלאה בחלבון ככה בעצם אתה צורך פחות קלוריות לדוגמא: עד 30% הולך מהחלבון בתהליך טרמוגני כדי שיקלט בגוף, אז על נגיד 100 גרם טונה. 30 קלוריות כבר יורד- או 150 גרם חלבון - 200 קלוריות כבר הולכות בתהליך טרמוגני. חלבון מאוד פעיל בגוף יחסית לשומן באיך שהגוף שלך קולט אותו, התהליך התרמוגני של השומן לא עובר את ה4%. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
כללי:: TIIMEEE TO BLEED MOTHERFUCKER
עוסק ב:: ריצה
חדר כושר: g-max
|
![]() הכל מצויין רק תעלה ל-100 גרם שומן לפחות ושיהיה מקור שומן איכותי ופעם בשבוע (חוץ מ14 יום ראשונים) תעשה העמסה של פחמימות שבה תוריד את השומן לכמות נמוכה מאוד ותעלה פחמימה תחפש מאמרים על carb cycling בהצלחה
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: זיונים
חדר כושר: Holmes place
|
![]() ציטוט:
גרם חלבון=4 ק' -2=2ק' ולכותב האשכול מי אמר לך לעזאזל שצריך 2.2 ? אני חושב שמספיק 2 גרם חלבון * משקל גוף למרות שיש כאלה שאומרים שאפשר גם 2.5 אבל זה אם כבר למתאמנים רציניים מאוד שעושים אימונים כבדים מאוד ורבנו לא כאלה נערך לאחרונה על ידי ariel!!, 28-03-12 בשעה 11:02. סיבה: שגיאות כתיב |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
חדר כושר: Your R your Own Gym
|
![]() ציטוט:
אתה תגדל גם בטווח של 1.4 מהמשקל גוף. היה גם בודיבילדר(לא זוכר שם שאמר שעל כל קילו של שריר הגוף צריך 16 קלוריות ובגלל שרוב השריר הוא מים כמו כל דבר בעצם אז על כל קילו של מסת שריר אתה צורך גרם חלבון אחד- לא יודע אם הוא עקב אחרי הדייטה שהוא כתב אבל יש הגיון במה שהוא אומר. אנחנו לא פוזינובסקים לא קולמנים ולא מגנוססון שאנחנו צריכים לאכול קילו-שתי קילו של אוכל ביום. רוב ההשפעות האנאבוליות בגוף מתרחשות מפחמימה ולא מחלבון ובגלל שצבירת שריר היא תהליך הורמוני כמו כל דבר אחר אני חושב שלשומן רווי ולפחמימה יש חלק לא קטן יותר מלחלבון. אני צורך 120 גרם ביום וגדל טוב אם זה, וכבר ניסיתי את כל הרטיו האפשרי ושמתי לב ש80 גרם ביום לא מספיק (80 קילו) וש150 ויותר גרם חלבון זה בזבוז וקשה להשקיע בטווח רחוק. את מה שכתבתי על קלוריות קראתי בספר של ונוטו,לא ראיתי את זה בהרבה מקומות אחרים ולכן אני מאמין בספר שלו יותר מאשר בספרות תזונה אחרת. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
שאלה דחופה בקשר לקניה מחר אני הולך לקנות!? | moseko | תזונה ותוספים | 5 | 05-10-09 22:20 |
שאלה דחופה בקשר לקניה מחר אני הולך לקנות!? | moseko | פיתוח גוף-כללי | 1 | 30-09-09 00:56 |
קריאטין בחיטוב הולך או לא הולך? | ir134 | תזונה ותוספים | 1 | 06-05-09 20:33 |
מאכל טעים בחיטוב? | imported_NIR_B | תזונה ותוספים | 4 | 14-02-08 17:08 |
עזרה מבין תיכנס לא מבין פשוט אל :) | Blabla144 | אימונים | 2 | 30-12-07 22:51 |