|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אחרי פסח אני רוצה להתחיל חיטוב עד שיהיו לי לפחות 6 קוביות בבטן וורידים בידיים
הקיץ מתקרב ואם אני רוצה לתקתק בחורות ולספק להן גוף שהן עד עכשיו רק פינטזו על אחד כזה הגיע הזמן להתחיל לעבוד קשה זאת הפעם הראשונה שלי שאני בחיטוב אז אם יש לכם טיפים מה לאכול ומה לא ואיך להתאמן אני אשמח לשמוע בקיץ הבחורות הולכות להזיל ריררררר על הגוף שלי במיוחד רוסיות שאוהבות גוף שרירי המזרחיות מסתפקות אפילו בכרס בירה אין להן כבוד עצמי.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אותו דבר לגביי שאר הגוף בלי מסה בסיסית אתה פשוט תראה רזה בלי שום שריר תתחיל מסה ולאיזה חודש לפחות ואז נדבר על חיטוב ולפניי שכול הגאונים של הפורום יתחילו לדבר אני מדבר על בן אדם שבחיים לא עבד מכון כושר נ.ב. למען האמת זה הרוסיות שמיסתפקות בכרס בירה עיקר שיש משהו אחר... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
נפיחון
|
![]() במקרה שלך שום קוביות וורידים לא יעזרו לך תלמד לדבר קודם.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() איזה מלך
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() לא צריך שום קוביות
רוסיות אוהבות 2 דברים 1- כסף 2- לעשות אהבה אם יש לך את 1, 2 יבוא |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() חחחחחחחחח גאון מאדרפאקר
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
benefiber - מוצר המספק לגוף סיבים תזונתיים | Mr.O | תזונה ותוספים | 4 | 03-12-09 14:06 |
המסע לפולין | tomerA | פיתוח גוף-כללי | 17 | 02-08-08 18:15 |
קוביות | oz64 | אימונים | 15 | 13-05-08 19:10 |
המסע הישראלי - מבראשית.. | EyalHa | פיתוח גוף-כללי | 10 | 18-02-08 14:23 |
קוביות | mrfonline | תזונה ותוספים | 23 | 24-08-07 11:43 |