|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() אז ככה ירדתי ב7 חודש 47 קילו
שקלתי 132 היום אני שוקל 85 התחלתי יש לי עודפי עור באיזור החזה הבטן וגם ביידים התחלתי להתאמן לפני 4 חודש בערך ועדיין יש לי כמויות גדולות של שומן אני 1.83 אני רוצה להגיע למשקל 78 עם אחוז שומן נמוך האם כדאי לקחת ולהתחיל בחיטוב רציני ? ואם אפשר ייעוץ בכל דבר נ.ב אני לא בעד ניתוחים כלשהם :] מי שרוצה תמונות שיגיד לי למה זה לא נותן לי לשים פה בגלל שאני משתמש חדש משו כזה... נערך לאחרונה על ידי hypertrophy, 27-04-12 בשעה 15:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() קודם כל אל תעבור על חוקי הפורום
דבר שני-הורדת משקל של בחורה מהגוף שלך...אם זה לא רציני מבחינתך אני לא יודע מה כן ![]() דבר שלישי-שורפי שומן בד"כ זה די חרטא אלא אם הם לא חוקיים ועל זה אי אפשר לדון פה אין לך כמויות גדולות של שומן יותר-יש לך עור עודף-זה לא יעזור אלא אם תגדל לתוך זה [וזה לגדול המוווון] או ניתוח להסרת עור עודף אני הייתי מציע שתתחי להתאמן עם + קלורי מתון
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
כללי:: TIIMEEE TO BLEED MOTHERFUCKER
עוסק ב:: ריצה
חדר כושר: g-max
|
![]() ^מחזק
לגבי לגדול לתוך זה מדובר ב-47 קילו ירידה לא נראלי שאפשר לגדול כלכך הרבה כדי להסתיר את זה באמת ואם אפשר לשאול באמת מה הבעיה אם ניתוח ? זה ניתוח נפוץ והמון עושים אותו היום ואני לא חושב שיש בו סכנה כלשהי ואתה תראה הרבה יותר טוב אחרי זה דרך אגב כל הכבוד על הירידה 47 קילו מצריך עבודה קשה מאוד וכך רצון מטורף |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר מתחיל
|
![]() אני מפחד מניתוח בגלל שמתיחת בטן משאיר צלקת גדולה וגם עולה בסביבות 18 אלף ואין בידי סכום כזה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
שקלתי אז 105 והגעתי למשקל של 96 בערך במאסה הנוכחית וצר לי לאכזב אבל העור נשאר.. אמנם קצת הלך אבל עדיין יש עודף.. ככה שניתוח למרות שאתה לא רוצה זה האופציה האמיתית למי שיש עודף עור בכמויות.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
עוסק ב:: זיונים
חדר כושר: Holmes place
|
![]() חחחחחחחחח אני לפני שנה שקלתי 47
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() ציטוט:
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
חדר כושר: Your R your Own Gym
|
![]() תלוי עד כמה העור אלסטי. אצלי למשל עור לא אלסטי בכלל- ירדתי כולה 18 קילו ולמרות שעליתי בהיקפים שמתי לב שאם אני אחרי מחלה ויורד מסת שריר-העור לא חוזר למצבו הקודם וזה כולה הבדל של 3 4 ס"מ.
לעומת זאת יש נשים אחרי הריון שיש להן עור אלסטי והמתיחות בבטן יורדות אחרי כמה חודשים של אימונים ותזונה,שוב עדיף תשאל את הרופא שלך מה האפשרויות 42 קילו זה הרבה עור... |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
ירדתי 7.5 קילו :/ | idanshviro | תזונה ותוספים | 2 | 08-04-10 21:22 |
ירדתי במשקלי עבודה | OmG | אימונים | 7 | 20-04-09 23:21 |
סעמק ירדתי 3 סמ' בהיקף של הילד | israel2290 | פיתוח גוף-כללי | 35 | 27-11-07 19:36 |
שלום לכולם אני חדש פה.!!תוכלו לעזור לעזור לי בבקשה.! | שלום | אימונים | 7 | 27-10-07 19:25 |
ירדתי במשקל??:? | פאוור | תזונה ותוספים | 9 | 22-03-07 17:21 |