|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() מה אתם מציעים לי לשפר את הגוף שלי? ואיזה תוכנית אימונים אתם ממליצים לי?
נתונים- כמה זמן מתאמן: חודש וחצי משקל: 81 גובה: 181 אחוזי שומן: 15 מטרה: מסה ושיהיה עיצוב העיקר תמונה של הגוף: ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
כללי:: nothing its unparsebale
עוסק ב:: טבח, מדריך כושר, ומאמן אישי
חדר כושר: ג'ירף
|
![]() הכלללללללללללללללללל אחי.......... בלי יוצא מהכללל, (סליחה אם נפגעת אבל זה האמת)
![]() |
#3 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() לפותח הפוסט:
כמו שאתה נוכח לראות אליקרמבו הוא מחברי הפורום הכי מועילים חריפים חדים וחכמים שיש לנו כל משפט שלו יקדם וישפר ויפתור לך את הבעיות והדילמות תוכל להתייעץ בו ותמיד תקבל את אותה רמת תשובות גאונית ויעילה ועצה ממני....תתחיל להתאמןן לפחות חצי שנה לפני שתשאל מה לשפר [גם אחרי חצי שנה יהיה קשה לראות מה יש לשפר ומה לא] רק אחרי שצברת מאסה רצינית תוכל לראות אם יש לך בעית פרופורציות או נקודות חלשות כרגע תתאמן באופן פרופורציונלי על הכל ותפרסם אחת לחודשיים תמנות מעקב [בגלריית הגולשים] כך נוכל באמת לראות איך אתה מתקדם
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
כללי:: nothing its unparsebale
עוסק ב:: טבח, מדריך כושר, ומאמן אישי
חדר כושר: ג'ירף
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#5 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() בול מה שאמרת
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר מתחיל
|
![]() סבבה תודה אחים..
איזה תוכנית אימונים כדאי לי? חשבתי על ss מתאים לי? |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
התפריט שלי לעלייה במסה צריך עזרה במה לשפר | Ma Iye Iti | תזונה ותוספים | 3 | 03-06-10 17:16 |
עזרה| איך לשפר את הכוח של האגרוף שלי??? | zlatan10 | אימונים | 23 | 29-12-09 22:34 |
אני עושה 7 מתח. אני צריך עצות איך לשפר את המתח בזמן מהיר. | אלברט אגרונוב | אימונים | 23 | 27-04-08 13:27 |
התוכנית שלי. צריך דעה אליה. תגידו אם צריך להחליף\לשפר. תודה | Apocalipsa | אימונים | 6 | 27-02-08 23:27 |
תמונות של לפני ואחרי, ומה צריך לשפר | DwayneHeat | גלריות הגולשים | 5 | 07-09-07 17:37 |