|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() התחלה שלי הייתי היקף יד 36 ושקלתי 74 על 178
משקלי התחלה דדליפט 50 סקוואט 40 פרס 20 בנץ60 לא נתתי סטים לידיים אבל אם זה בגלל זה תגידו אולי אני אתקן להמשך משקל כעבור חודש וחצי 80 דדליפט 150 סקוואט 100 פרס 55 בנץ 100 מה שמוזר שהגב ורגליים גדלו לי מאוד אבל הידיים נשארו 36 חחחחחחחח והתבאסתי והפסקתי אותה בגלל זה מאיזה סיבה זה יכול להיות שאני אתחיל שוב ss והפעם נמשיך רחוק אם תוצאות גם בידיים? (פירטתי על התוכנית כי ידעתי שיישאלו משקלים "תרים כבד" וכו . אז אלו הפרטים מדוע לא גדלו הידיים?) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
עוסק ב:: צבא ולימודים באוניברסיטה והכי חשוב - מסה!!
|
![]() תקרא את המאמר! ואם קראתה תקראה שוב! עד הסוף...
http://www.israelbody.org/Index.asp?...ryID=82&Page=1 מסופר לך שם על יד קידמית!
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() קראתי הרגע שוב,
וציטטתי משהו שלא תופס לגביי "תרגילי עזר: אין צורך, אתה הולך לגדול מהתוכנית בצורה פרופורציונאלית." בידיים לא גדלתי שוב כמו שאמרתי אז אני רוצה לחזור אלייה ולגרום לידיים לגדול כמו שהגוף גדל מה אני עושה? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
עוסק ב:: צבא ולימודים באוניברסיטה והכי חשוב - מסה!!
|
![]() הנה אני מצטת את המשך המעמר:
"אני מבין שאתם רוצים לעבוד על יד קדמית. בעיקרון התוכנית עצימה, לכן אני ממליץ להוסיף פעם אחת בשבוע מתח בסופיניצה עם משקל (מתח כאשר כפות הידיים פונות אליך והאחיזה יחסית צמודה) . ואם אתם ממש רוצים באימון האחרון בשבוע (זה שאחריו יש לכם 2 ימי מנוחה) להוסיף 2 סטים לבייספס בלבד. הטרייספס עובד מספיק ב3 לחיצות במהלך השבוע (בנצ'/פרס). דוגמא להוספת תרגילי עזר: Workout A Squat 3x5 Bench Press 3x5 Deadlift 1x5 3x5 מתח בסופיניצה בתוספת משקל (במידה ואתה לא מצליח תבצע 2x8 ללא משקל) Workout B Squat 3x5 Press 3x5 Power Clean 5x3 או Bent Over Row 3x5 Workout A Squat 3x5 Bench Press 3x5 Deadlift 1x5 2x6-8 תרגיל יד קדמית"
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() שכחתי לציין שהייתי עושה מתח עם 25 קילו עליי כמו שצויין ולא גדלה היד קדמית
ולא האחורית משהו היה לא הגיוני זה מה שלא הצלחתי להבין |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
שאלה- עלייה במשקל גוף | Aviv88 | פיתוח גוף-כללי | 2 | 08-12-11 22:45 |
עלייה במסה ללא עלייה באחוזי השומן בכלל | POPOIUY6Y | תזונה ותוספים | 5 | 20-10-09 20:38 |
שאלה|עשיתי טטנוס איך שלא כותבים את זה מה עושים????? | AvivBody | אימונים | 7 | 02-06-08 14:00 |
מה אתם אומרים על התוכנית הזאת (תודה לsagilevi עלייה) עשיתי קצת שינויים אשמח לחוות דעת | Mass | אימונים | 1 | 15-05-07 23:54 |
האם עלייה במסת שריר מבטיחה גם עלייה בכוח? | doodi71 | אימונים | 13 | 09-09-06 11:41 |