|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() חדש דנדש בשביל הפורום שאני הכי אוהב!!!
אלון
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אהבתי.
דרך אגב, 0:10, 2:10 יש קריסה של הברכיים פנימה, לא מפריע לך? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() תותח.
תגיד בחיטוב אתה לוקח איזה שהם חומרים/תוספים שעוזרים לך?(בלי קשר לדיאטה) אם תוכל לפרט גם קצת בבקשה על התזונה שלך בחיטוב ועל התוספים.. תודה |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() i didn't got it
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
השמן מהקרוספיט
|
![]() כאילו, אני רוצה להעיר, ואני רוצה להגיד את הדברים שחור על גבי לבן,
אבל באמת שאין לי כוח עכשיו מה הוא חטוב ואתה לא, מה יש לו קוביות ולך לא, מה אנחנו אוהבים את הבולבול שלו, ושלך גדול מדי. לא משנה מה אתה מייצג, כוח, או אסתטיקה, צריך לעבוד נכון, והמשקלים אף פעם לא אמורים להתנגש עם אף אחד מהם, השאיפה לעבוד נכון וכבד לא מונעת אסתטיקה, כמובן שקשה טיפה להתקדם כשאתה באחוז נמוך יחסית, אבל יש משקלים מסויימים שכל אחד יכול להגיע אליהם. לדעתי, בסרטון מוטיבציה, לעלות סקוואט של 100 קילו, ולהראות שאתה לוחץ משקל יחסית מכובד בחזה, שהוא יותר גבוה מהסקוואט שלך, זה קצת משעשע, בנוסף הטכניקה בדד ליפט גב עגול לגמרי, ברכיים קורסות, מחזיק בפרונציה wtf, פיסוק רחב, ובטח משקל קל. אתה נראה טוב בחור, אבל בין זה לבין מוטיבציה ואו דוגמה אישית ואו אימון (אני מניח שאתה מאמן) יש מרחק גדול מאוד! זה שלך כנראה יש מזל כי נולדת עם הכלים הנכונים למשחק, לא מראה על יותר מדי אם אתה לא משחק איתם נכון.
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() סירטון יפה.
מצטרף לשאלה של Billie. הומי, הוא מחזיק בסופינציה ולא בפרונציה, ובכל מקרה, גם אני לא הבנתי למה... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
השמן מהקרוספיט
|
![]() התבלבלתי ברישום תודה.
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() חחח הסיבה שהוא עושה דדליפט בספוניציה היא בגלל שהוא אוהב לראות את הורידים שלו באמה
בכל מקרה יש לך אחלה גופה אבל מהסרטון הזה לא נתת מוטיבציה לאף אחד |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
|
![]() ציטוט:
אתה טועה. התכניקה שלי בדדליפט היא מעולה, הקריסה של הברכיים היא לא קריטית, ונראת יותר ממה שזה באמת. אם הסרטון הייה מצולם מהצד אז הייתה רואה. בכל אופן לא באתי להראות תכניקה. זאת הצורת עבודה שלי. הסקוואט הוא לא 100 קילו, אלא 120, לא הבדל משמעותי אבל יש לציין. אני מודע לעבדה שהעבודה היא לא 100% נקייה, אבל זה במודע ובמכוון. אין פה שם סתייה לא מודעת, אני לא מאמין בעבודה נקייה אלא בעצימות. אל תבלבלת לי תמוח על כלים שיש לי אבל לא משתמש. כאילו שאני נוגע במשקולת עולה במאסה, מקבל וורידים, והופך לסופרמן, בלי להתאמץ. ולמה אני אוחז ככה בדדליפט? כי בא לי. ד"א המשקל עבודה שלי בדדליפט הוא 160 ג"ג, 12 חזרות. 210 ק"ג לשני חזרות. אני שוקל 82. יום טוב שיהייה ![]() יום טוב .........
נערך לאחרונה על ידי SiX PACK, 12-07-12 בשעה 02:24. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() לתוהים בנוגע לענין המוטיבציה - אני מניח שהכוונה בסרטון היא להציג גוף יפה (לאלו שחושבים שזה גוף יפה, ויש הרבה כאלה מין הסתם) כמחולל המוטיבציה להתאמן
ופחות להדגים את שיטות האימונים עצמן. (וזה לא סותר את נכונות הטענות בנוגע ל dl וכו') * עריכה מאוחרת - כמובן שלא שמתי לב שהדף לא מרופרש ושאלון כבר הגיב.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
|
![]() ד"א מצטער שפתחתי בפורום הלא נכון, חס וחליליה, אני לא מפתח גוף מקצועי
![]() הועבר לזירת הגולשים. ושיניתי כותרת. רק סרטון, בלי מוטיבציה ![]()
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() אני חושב שכן סרטון השראתי
יש למה לשאוף תודה |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
השמן מהקרוספיט
|
![]() ציטוט:
כי ככה בא לי, חח. יאלה ליצנים יום טוב
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
הרס רש"י שליטא
|
![]() הקרבה.
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
הרס רש"י שליטא
|
![]() על איזה תוספים אתה מדבר אתה לא רואה שהבחור טבעי 110%?
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() כל הכבוד אלון, באמת שהצלחתה להחדיר בי קצת מוטיבציה לא משנה אם המשקלים לא בשמיים, אני ממשיך לעקוב אחרייך כל יום וכל יום אני בודק אם אתה מעלה משהו חדש לפייסבוק שלך, יש לך גוף שכל אחד היה רוצה, ובנוגע לתזונה שלך, עדיין לא ראיתי בשום מקום גם לא באתר שלך איזשהו פירוט על התזונה, רציתי לדעת: האם אתה מזריק או רק לוקח בנוסף לאוכל תוספי מזון? וכמה זמן אתה כבר מתאמן? ( בבקשה תענה לי )
נערך לאחרונה על ידי dagoss, 12-07-12 בשעה 19:53. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
השמן מהקרוספיט
|
![]() אתה גאון
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() כל הכבוד אחי !
לגבי "הטכניקה הלקויה" שהעירו לך, אני מאמין לך שזאת הצורת עבודה שלך וזה מה שעובד עליך ואתה יודע מה אתה עושה.. אני גם מסכים שטכניקה נכונה חשובה ביותר, אבל לפעמים לדעתי, ניסיון ו"מה שעובד עליך" עולים על זה. (חוץ מזה אני לא רואה פה איזה משהו מטורף שאפשר להגיד "אחי הגב שלך בדרך לבית קברות..") שוב, באמת כל הכבוד למרות שהייתי סקרן לראות אותך יוצא למאסה ארוכה ועולה על במות.. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
סרטון חדש חזקקק שליי חברים תקופה חדשהה יאללה בקרוב במאי תחרות!! | dani hen | גלריות הגולשים | 23 | 16-11-11 18:02 |
סרטון חדשש חדששש חברים תקופת החיטוב שליי!!!!תהנו!!! | dani hen | גלריות הגולשים | 44 | 12-11-11 20:00 |
סרטון חדשש חדששש חברים תקופת החיטוב שליי!!!!תהנו!!! | dani hen | תזונה ותוספים | 1 | 05-11-11 12:00 |
סרטון של חברים שלי - CrashAss 3 Trailer | megashape | פיתוח גוף-כללי | 16 | 16-11-07 18:42 |
סרטון ישן של חברים שלי. | megashape | פיתוח גוף-כללי | 21 | 13-07-07 13:52 |