ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > אימונים

אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד..

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 28-01-13, 23:28   #1
Squat
חבר פעיל

ברירת מחדל אימון אגרוף

על איזה עיקרון אני צריך לבנות אימון בחדר כושר שהמטרה בעצם היא יותר כח בידיים בדחיפה באגרוף (אלמנטים של אגרוף)

אם זה משקולות אז איזה טווח חזרות ?

אם משקל גוף איזה תרגילים לדוגמא ?
Squat מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 28-01-13, 23:52   #2
freedhoff
חבר פעיל

הסמל האישי שלfreedhoff

אני פשוט מתאמן על השק איגרוף. תתאמן על שק כבד ותשתפר עם הזמן.
אני אישית מרגיש את הכתפיים הקדמיות שאני דוחף את השק. אולי גם האמה. ושרירי הגב והחזה גם מעורבים אבל פחות.
freedhoff מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 29-01-13, 08:46   #3
DaSpider
חבר פעיל

לוחמים ומתאגרפים שעובדים עם משקולות בצורה "קלאסית" עושים דגש על רגליים, אגן וגב - ובצדק. רצוי כמובן תרגילים בסיסיים. לשרוץ בחדר כושר ולעשות אימוני היפטרופיה בוא נגיד זה לא מה שיעשה אותך לוחם יותר טוב, אם כי במידה ובצורה הנכונה זה יכול רק להועיל. אבל בתאכלס עדיף לעבוד הרבה על השק ועל לאפות ולתרגל שאדו בוקסינג. אמרת "כח בידיים בדחיפה באגרוף", אז זהו, שאגרוף הוא לא דחיפה ולא בידיים. אם אתה רוצה לעזור עם עבודת משקולות לכח וכח מתפרץ שיעזור לך באיגרוף תעשה תרגילי הרמה אולימפית, קטלבלז, ספרינטים ותרגילים עם כדור כבד ומוט אולימפי עם פלטות בצד אחד שתקוע בפינה עם הצד השני. וכמובן המון עבודה על השק.

נערך לאחרונה על ידי DaSpider, 29-01-13 בשעה 08:52.
DaSpider מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 29-01-13, 13:28   #4
Squat
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי DaSpider צפה בהודעה
לוחמים ומתאגרפים שעובדים עם משקולות בצורה "קלאסית" עושים דגש על רגליים, אגן וגב - ובצדק. רצוי כמובן תרגילים בסיסיים. לשרוץ בחדר כושר ולעשות אימוני היפטרופיה בוא נגיד זה לא מה שיעשה אותך לוחם יותר טוב, אם כי במידה ובצורה הנכונה זה יכול רק להועיל. אבל בתאכלס עדיף לעבוד הרבה על השק ועל לאפות ולתרגל שאדו בוקסינג. אמרת "כח בידיים בדחיפה באגרוף", אז זהו, שאגרוף הוא לא דחיפה ולא בידיים. אם אתה רוצה לעזור עם עבודת משקולות לכח וכח מתפרץ שיעזור לך באיגרוף תעשה תרגילי הרמה אולימפית, קטלבלז, ספרינטים ותרגילים עם כדור כבד ומוט אולימפי עם פלטות בצד אחד שתקוע בפינה עם הצד השני. וכמובן המון עבודה על השק.
Tbar ?
ישן 29-01-13, 13:51   #5
gorneo1
חבר פעיל

הסמל האישי שלgorneo1

כללי:: אור
עוסק ב:: פרטי
חדר כושר: נאוטילוס

לא יודע למה לא רשמו לך אחי, בנץ'.
לא להשתגע במשקל ולעבוד בחזרות יחסית גבוהות, זה ייתן לך אחלה קונטרה לאגרופים.
חוץ מזה תעשה שדו בוקסינג ואגרוף עם משקל, תחזיק משקולות ביד ותתאגרף באויר על מטרה מדומה, זה יתן לך הרבה יותר כוח מתפרץ והרבה יותר סיבולת מכל שטות שתעשה בחדר כושר.

מעבר לזה יש תרגילים ספציפיים שכדאי לעשות כדי לחזק נקודות מסויימות, תרגילים לרגליים: מכרעים ופשיטות וכפיפות.
אני לא ממליץ סקוואט כי יש לו נטייה להגדיל את העכוז וזה סתם יסרבל אותך, אבל הרגליים כן צריכות להיות חזקות כי משם מגיע הכוח באמת.
גב: מתח עם משקל לכוח וחתירות במשקלים סבבה לחזרות גבוהות, סיבולת של תנועה, חלק מלתת אגרוף הוא גם להיכנס אליו נכון ושם הגב שלך נכנס לתפקוד קריטי בשביל כוח.
גב תחתון! : דד ליפט והיפר אקסטנשיין [כיסא רומי, אגן עדן וכל שאר השמות המוזרים] , כל הכוח עובר לפלג גוף העליון מהרגליים דרך האזור של הגב התחתון, אם הוא לא יהיה חזק לא עשית בזה כלום.
כנ"ל בטן, וסיבולתי, הבטן שלך עובדת וצירכה לעבוד מהר מאוד באגרוף, בין אם זה להתכווץ שאתה חוטף ובין אם זה להפוך במילית שנייה למקשה אחת שאתה נותן אגרוף, ככה שכדאי שתהיה לך מספיק סיבולת לעשות את זה.

מעבר לזה, אמות: חשוב שהאמה תהיה חזקה כי אחרת הרתע פשוט יחזור אליך ולא עשית בזה כלום.

ידיים כתפיים וכאלה אתה תראה שלבד ישתפרו בגלל האגרוף עצמו אבל עדיין חשוב לחזק אותם מאותה סיבה שחשוב לחזק את האמות.

בקיצור, צריך לחזק הכל בשביל זה, ומי שאומר לך תעשה רק זה או רק זה טועה.

הדרך הכי טובה שאני אישית מכיר [ואני מתאמן כבר 10 שנים בנושא ויש לי חגורה שחורה כבר 5 מתוכם בנוסף לכל הבוא נלך להתפוצץ על איזה שק או מישהו באגרוף תאילנדי או קרב מגע.] היא לעשות אגרוף עם משקל או עם התנגדות גומיות, גומיות קשורות לקיר מאחוריך, 4 אחת לכל חלק בגוף, אתה קושר כל גומיה אליך, 2 לידיים 2 לרגליים, שם שק מולך, ומתחיל, משם תראה שלתת 10 20 אגרופים טובים לא כזה פשוט כמו שחושבים...
בהצלחה...

"Bodybuilding is not weight and repetitions; it’s resistance and absolute muscle failure. It’s not quantitative; it’s qualitative. It’s more mental than physical. It’s more control than rage. It’s the realization that you can always get bigger..."

נערך לאחרונה על ידי gorneo1, 29-01-13 בשעה 14:00.
gorneo1 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 29-01-13, 15:49   #6
Squat
חבר פעיל

דד ליפט חתירות ואלה עם המשקולות 15 חזרות ?
ישן 29-01-13, 15:59   #7
gorneo1
חבר פעיל

הסמל האישי שלgorneo1

דד ליפט כבד 4-8 חזרות, כוח בגב תחתון! סיבולת יש לו אם תרצה ואם לא תרצה, כל פעם שאתה הולך או רץ זה סיבולת שם.

וכן חזרות גבוהות זה 15-20 חזרות.

"Bodybuilding is not weight and repetitions; it’s resistance and absolute muscle failure. It’s not quantitative; it’s qualitative. It’s more mental than physical. It’s more control than rage. It’s the realization that you can always get bigger..."
ישן 29-01-13, 16:10   #8
Squat
חבר פעיל

אפשרי לשלב את זה עם אימוני היפרטופיה ?
ישן 29-01-13, 17:27   #9
gorneo1
חבר פעיל

הסמל האישי שלgorneo1

כן, אישית נוסה ועדיין והוצלח, זה הכל בתזונה, פשוט תאכל טוב נקי והרבה ואתה תגדל...

ישן 29-01-13, 20:58   #10
ENMA
חבר פעיל

ממליץ על קלינים. קלין בטכניקה נכונה הוא אחד התרגילים המורכבים הטובים ביותר לכוח מתפרץ. זה בדיוק מה שאתה צריך בתור מתאגרף.
ENMA מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 29-01-13, 21:43   #11
freedhoff
חבר פעיל

הסמל האישי שלfreedhoff

ציטוט:
פורסם במקור על ידי gorneo1 צפה בהודעה
הדרך הכי טובה שאני אישית מכיר [ואני מתאמן כבר 10 שנים בנושא ויש לי חגורה שחורה כבר 5 מתוכם בנוסף לכל הבוא נלך להתפוצץ על איזה שק או מישהו באגרוף תאילנדי או קרב מגע.] היא לעשות אגרוף עם משקל או עם התנגדות גומיות, גומיות קשורות לקיר מאחוריך, 4 אחת לכל חלק בגוף, אתה קושר כל גומיה אליך, 2 לידיים 2 לרגליים, שם שק מולך, ומתחיל, משם תראה שלתת 10 20 אגרופים טובים לא כזה פשוט כמו שחושבים...
בהצלחה...
מאיפה משיגים גומיות כאלה ואיך קושרים אותן לקיר?
יש תמונות או ווידאו?
freedhoff מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 30-01-13, 10:25   #12
Squat
חבר פעיל

בקלין אנד גרק כמה חזרןת וסטים לעשות ?
ישן 30-01-13, 10:37   #13
gorneo1
חבר פעיל

הסמל האישי שלgorneo1

ציטוט:
פורסם במקור על ידי freedhoff צפה בהודעה
מאיפה משיגים גומיות כאלה ואיך קושרים אותן לקיר?
יש תמונות או ווידאו?
קונים בכל חנות ספורט גבר. גומיות שיש בשתי הקצוות שלהן ידית אחיזה נמתחת. [יש במגה ספורט]

שמים ברגים עם וו בקיר מאחוריך, בארבע פינות פלוס מינוס במיקום של הכתפיים והשינרים [החלק בין כף הרגל לברך- איפה שהתאומים רק מקדימה]

ומחבים את זה לשם.

שמים עליך, ובהצלחה.

תגובה