|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() שלום,
אני בן 25 גובה 1.70 משקל 64 אחוז שומן 13.7% אני מתאמן 6-7 חודשים. התחלתי עם FBW ועברתי לפני חודשיים לתוכנית AB שמבוססת על SS עם תרגילי עזר(פרוט מצורף בהמשך) התחלתי עם 3 אימונים בשבוע ועליתי לכמות של 6 אימונים בשבוע(2 אומנות לחימה, 4 משקולות) כשהתחלתי הייתי משקל 70 קילו אחוז שומן לא ידוע ..ירדתי ל 63 ואז התחלתי להתאמן. לגבי התזונה הערכים הכללים הם 2500 קלוריות 160 גרם חלבון 50-60 גרם שומן שם דגש על נושא הפחמומות המלאות/בטטות וכו'.. להלן ההתקדמות שלי בתמונות. ![]() התמונה האחרונה היא מלפני חודש בערך... הבעיה העיקרית היא שאני מרגיש תקוע... אני לא מרגיש שאני מתקדם באימונים.. במהלך כל זמן האימונים עליתי קילו אחד ונשארתי על אותו אחוז שומן בערך. הינה תוכנית האימונים שאני כרגע עובד איתה ![]() אשמח לשמוע ממכם חוות דעת ועצות לשיפור התהליך כי אני ממש מרגיש תקוע... המטרה המרכזית שלי הייתה לעבוד עד חודש אפריל על מסת גוף לעלות לפחות ל 70 קילו ומטרה סופית שאחרי חיטוב איהיה 67 קילו 10% שומן. תודה מראש,
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
חוות דעות ועצות לשיפור לתוכנית ab | Yy21 | אימונים | 2 | 16-06-10 15:20 |
תוכנית ab לחיטוב- תנו דעתכם לשיפור | SmokingSnake | אימונים | 3 | 14-05-10 19:08 |
תפריט חדש...צריך דעות ועצות | מאוראל | תזונה ותוספים | 14 | 26-05-09 00:17 |
צריך דעה ועצות לשיפור אם יש לגבי התפריט שלי | angrymofo | תזונה ותוספים | 4 | 24-09-06 19:34 |