|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() שלום ,
אני מתאמן כבר ארבעה חודשים באופן מאוד אינטנסיבי , דבר ראשון אני יתחיל במשקלי העבודה שלי ( אומנם המשקלים לא גדולים אבל בחודש וחצי האחרונים הייתי בחיטוב כי הייתי על איזה 20 אחוז שומן ) סקוואט : 55 קילו דדלייפט : 70 קילו באנט אובר רוז : 51.5 בנץ : 50 קילו מילטרי : 25 אני יודע שהמשקלים נמוכים יחסית אבל כמו שאתם רואים לא הייתי הרבה זמן במסה. השאלה שלי אם אני יכול להתחיל תוכנית אימונים כמו prrs ( בין אם זה עם ה shock או לא )? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() למה שתעשה את זה?
תמשיך עם תוכנית נורמלית 1-2 תרגילים לכל תנועה 3-4 סטים של 5-8 חזרות בכל תרגיל מורכב 3-4 סטים 8-12 חזרות בתרגיל מבודד וזהו
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() מה דעתך קודם כל לעשות תכנית fbw או ab אפילו רגילה עם התקדמות במשקלי העבודה לפני שאתה חושב בכלל לעבור לשיטות אימון מתקדמות?....לפי משקלי העבודה האלו בארבעת החודשים האחרונים בעיקר שיחקת בחדר כושר מאשר התאמנת
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() תאמת שבכלל לא שיחקתי , כמו שאמרתי הייתי חודש וחצי בחיטוב זאת אומרת שרק חודשיים וחצי הייתי במסה.
לפחות לסקוואט יש לי תירוץ , היה לי בעיה עם הסקוואט בגלל בעיות גב שיש לי אזס בגדול מתוך הארבעה חודשיים עבדתי עליו חודשיים וחצי. מה אתם אומרים על 531? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() ציטוט:
תשובה
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() אחי,אתה מדבר על תוכניות אימון שדורשות יכולת טכנית\יכולת ביצוע שכרגע פשוט אין לך.
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
Prrs בחלוקה ל Ab | בן21 | אימונים | 4 | 06-02-08 09:30 |