|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
Banned
|
![]() שלום,
היום פעם ראשונה שהלכתי למכון כושר,היה לי פשוט זוועה,לא ידעתי מה לעשות,חיפשתי את עצמי יותר מידי ובזבזתי את הזמן. אני צריך שמישהו יגיד לי איזה דברים לעשות(בלי סקוואט ודברים כאלה כי הגוף שלי חדש לכול הקטע של הכושר). ואני כנראה עושה מסה,איזה דברים לאכול? והמאמנת שם אמרה לי שהיא תעשה לי תוכנית אימונים,אבל אני מעדיף ממישהו שמבין עניין בפורום. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אני כרגע בעבודה אז אני אתן לך טיפים קטנים דרך האייפון
קודם כל כנס לאתר הראשי של ישראלבודי קרא מאמר בשם "המדריך השלם לעלייה במסה״ נוגע בעיקר בתזונה בנוסף כנס בישראלבודי לאימונים, יש שם תרגילים, תקרא תראה תלמד. טעניקה נכונה זה חשוב מאוד, מונע פציעות..
![]() |
#3 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]()
![]() |
#4 |
חבר פעיל
חדר כושר: הולמס פלייס מבשרת
|
![]() זה שאתה מתאמן טרי לא גורם לכך שסקוואט לא יתאים לך
אלא שאתה צריך להתחיל לעבוד על טכניקה עם משקלים קלים ואז לעשות ss ![]()
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() ברוך הבא,
קודם כל אל תתרגש בפעם הראשונה שנכנסתי למכון זה היה נראה לי כמו מחנה של רובוטריקים יותר מאשר מכון..מבטיח לך שתתרגל מהר.. נתנו לך פה טיפ מצויין לקרוא מאמרים כדי להרחיב את הידע ולא סתם לעשות כמו תוכי וכל חמש דקות לרוץ למדריך חדר כושר... ולגבי מה לאכול.. גם לזה אתה יכול למצוא תשובות מצויינות במאמרים באתר... שיהיה המון בהצלחה
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
איך הייתי פעם ואיך אני היום | novice2 | גלריות הגולשים | 13 | 11-02-11 19:35 |
הייתי היום אצל גיל הוא בנה לי תפריט | alons | תזונה ותוספים | 22 | 24-07-07 19:13 |
משתמש חדש פעם ראשונה תמונת גב מתאמן רק שלוש חודשים במכון | YOG558 | גלריות הגולשים | 5 | 23-04-07 11:13 |
שמעתי ברדיו היום אחד שמת אחרי אימון במכון כושר | סהר! | פיתוח גוף-כללי | 27 | 10-01-07 20:25 |
פעם ראשונה במכון כושר? | Eli B. | אימונים | 13 | 29-12-06 20:44 |