|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() אם אני מסיים אימון ושותה אבקה (syntrax matrix), כמה תמרים אני צריך לאכול לפני שאני שותה אותה?
קניתי גם סוכר ענבים שמתי את אותה כמות עם הכף כמו האבקה וזה עושה את זה מתוק מידי אני מפחד לא לקבל איזה הרעלת סוכר :\ |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
מנהל מקצועי - תוספי תזונה
|
![]() מה שחשוב זה איך אתה אוכל לאורך כל היום.
אם אחרי אימון אתה לוקח אבקת חלבון עם כמה תמרים,אין צורך לשלב עם האבקת חלבון סוכר ענבים זה מיותר לחלוטין.
![]() |
#3 |
חבר מתחיל
|
![]() אתה יודע להגיד לי כמה בערך? אני שוקל 78 אם זה רלוונטי
אני לא יודע אם לאכול 2 או 8 לצורך העניין רק צריך קצת אינדיקציה. ואם שתיתי את האבקה אחרי כמה זמן אני צריך לאכול? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() תאכל תמר אחד או 2 זה מספיק
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר מתחיל
|
![]() אוקיי תודה ואחרי כמה זמן לאכול ארוחה מלאה?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() אחרי כמה זמן שבא לך
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() אני אחרי אימון לא צורך חלבון... אני צורך פחמימה מהירה כמו תמרים או בננות לעיתים אני פשוט שותה את הגיינר מייד אחרי אימון, זה המון פחמימות מהירות בשילוב עם חומצות וחלבונים.
מי שעושה מאסה והוא לא אנדרומורף (כזה שנוטה להעלות בשומן) צריך פשוט לקנות גיינר של פרובודי ולהשתמש בו. זה תוספת של 1270 קלוריות לתפריט 50 גרם חלבון אז לא צריך לדאוג מסוכר ענבים או תמרים או בננות או כלום נפלאות הטכנולוגיה והמדע ![]()
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
איפה נעלמת יא 1יקינגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגג???????????? ??????? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
מנהל הפורום
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
והגיינר הזה הוא 1270 במנה?o_o וכל ה50 חלבון נקלט בשריר? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
מנהל הפורום
|
![]() ציטוט:
יש בה 553 קלוריות 25 גרם חלבון אני אוכל 300 גרם שלה ביום 1106 קלוריות 50 גרם חלבון ויש הרבה חומצות, אנזימי עיכול וכו' בפנים. לא יודע לומר לך כמה חלבון נספג, אבל אני עושה את זה יחד עם 5-6 ארוחות. אני בשבוע השני שלי לאימונים אחרי הפסקה של שנתיים ועליתי כבר 3 קילו ![]()
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() אתה שוקל 78 ?
אולי אתה צריך 2 תמרים או 8 או יותר אף אחד לא יכל לומר לך בדיוק כי לא יודעים מה אתה אוכל כמה אתה צריך לאכל סה"כ קלוריות ביום בשביל לדעת כמה תמרים מספיקים לך. אבל בעיקרון 2-4 לא צריך להגזים |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר מתחיל
|
![]() עד כמה זה משמעותי תמרים אחרי אימון ואפשר להחליף את זה בסוכר ענבים לא?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() עדיף אוכל
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
שאלה על חלבון אחרי אימון | s0d | אימונים | 5 | 16-08-10 18:22 |
שאלה לגבי צריכה של חלבון אחרי אימון | DannyC | תזונה ותוספים | 3 | 28-07-10 08:26 |
שאלה - כמו חלבון יומית וכמות חלבון אחרי אימון | North | תזונה ותוספים | 3 | 05-07-10 22:02 |
טוב שאלה בקשר לאבקת חלבון אחרי אימון! | guythekiller | תזונה ותוספים | 6 | 12-04-08 04:23 |
צריכה של מעל 30 גרם חלבון לאחר אימון? | ohad77 | תזונה ותוספים | 19 | 14-12-07 00:08 |