|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() שלום,
אני בנאדם עם הרבה כוח רצון ודקדקן עד כל גרם בתפריט הנייטרלי שלי. אבל פשוט היום היה לי התקף רעב ובוא נאמר שחרגתי ומעדיף לא לפרט כמה אכלתי. אני כבר שבוע שלם הייתי על נייטרלי בלי לחרוג ונשאר לי רק עוד שבועיים לעשות. עכשיו אני יודע שבטוח שעליתי הרבה בנוזלים אבל עד כמה אכלתי אותה מבחינת שומן? והאם יש דרך להתגבר על כל הטראומות האלה של הרצון להקיא ולהכנס לבאסה אחרי שחורגים מהתפריט? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אף אחד לא משמין מארוחת צ׳יט אחת
תנסה להירגע ולחזור מחר לתפריט הלחץ הזה שלך סתם גורם לך לצבור עוד נוזלים |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
חדר כושר: אני קורא לו HOME
|
![]() אחשלי תזכור למה התחלת, רצית להנות משינוי מסויים בגוף שלך.
בנייטרלי פשוט תאכל טוב תישן טוב ותרים טוב. אל תשבור את הראש על שטויות, תנסה להקפיד על מקורות המזון ואם תהיה חריגה ממה שרצית פשוט תחזור לחיטוב. תזכור להנות מהתהליך, להיות שמח, אז מה קרה גם עם עשית אפילו שבוע צ'יט?! נהנת ממנו? יופי! עכשיו אתה יודע בדיוק מה לעשות כדי להעיף נוזלים\שומן.
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בגלל זה יש הרבה סיכונים על כל טעות קטנה שנעשית. מה אתה חושב? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() איזה סיכונים?! גם ככה אתה עובר למסה, מה זה משנה... תעשה אירובי או ספרינטים או קרוספיט או משהו כזה כדי לשמור על חילוף חומרים סביר ותאכל לפי מה שקבעת לך ואז שום יום או שבוע של צ'יט לא ישפיע לך על החילוף חומרים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
יש לך כל מיני עצות אולי? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
ממש זקוק לתפריט | Moliere | תזונה ותוספים | 3 | 28-10-09 13:09 |
בקשר לתפריט | גד"שניק | תזונה ותוספים | 7 | 17-01-09 14:52 |
חריגה במשלוח מה זה החרא הזה? | bigwave1 | פיתוח גוף-כללי | 14 | 17-08-08 12:57 |
איך תוכנית Abc הבאה...? חלוקה לימים חריגה. | itayziv | אימונים | 0 | 17-10-06 00:18 |