|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() קודם כל מראש תודה רבה על הכל , החכמתי ולמדתי המון מהפורום הזה , וכן כמובן ראיתי גם תוצאות. (עם התמדה וסבלנות)
בקצרה עלי - אני בן 22 , 171-172 לפני כ-4 חודשים , שקלתי 81 קילו , לקחתי יוזמה ובמשך 4 חודשים הייתי בדיאטה רצינית , שבה ירדתי למעשה כ16 קילו (65.6 קילו) לאחר מכן , התחלתי תקופת מסה (כחודש עד עכשיו) אני אוכל נכון , לא אוכל שטויות , שומן כמו שצריך , פחמימות , וחלבון , מקפיד ואוכל כמו שצריך. באימונים כרגע עושה fbw משלב כמובן תרגילים מרוכבים (סקוואט ,מתח , בנץ פרס , דדליפט) ההתייעצות שלי היא כזו - כרגע כחודש מתקופת המסה עליתי כ -2.52-2 קילו במהלך חודש (עד להיום ) אני חושב שאני עולה את זה בצורה יחסית נקייה , הודות לתפריט ולאוכל הנקי ככל האפשר , ואפילו הגעתי למצב שהעמסתי יותר , כי ראיתי עליה איטית (כנראה חילוף חומרים מהיר מידי?) וגם זה היה נראה כאילו קצת התחטבתי יותר מאשר החיטוב עצמו חח. השאלה שלי היא כזו , אני עוד כחודש נוסע לאילת , עכשיו רציתי לדעת האם כדאי לי להמשיך עם המסה , ושבועיים לפני הנסיעה , לעשות חיטוב , (כדי שזה יהיה יותר יפה) מה דעתכם ? כדי שאת המינימום מסה שעליתי , שיראו אותה בצורה קצת יפה , ואנ יאעשה דיאטה די רציניית משולבת עם אירובי וגיירעון יחסית גדול , כדי להתחטב כמה שאפשר עד אילת , ומאחרי אילת לחזור לתקופת מסה ארוכה (חשוב לי מאוד עד אילת , מאחרי אילת יש לי זמן חופשי לתת בראש) מה דעתכם ? האם זה אפקטיבי ? האם זה יעזור במהלך השבועיים האלה של החיטוב ? (דל פחמימה) |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
חיטוב או המשך מסה ? תודה רבה מראש. | yojikk | גלריות הגולשים | 13 | 19-10-12 22:43 |
ייעוץ ממי שמבין...תודה מראש | roybns | תזונה ותוספים | 11 | 31-03-09 20:29 |
ייעוץ קל, תודה מראש :) | tuli10 | אימונים | 1 | 23-09-08 05:30 |
שאלה חשובה ומעניינת.תודה מראש | יהורם | תזונה ותוספים | 15 | 09-10-07 00:33 |
פיתוח גוף.. תודה מראש | shai5554 | אימונים | 12 | 23-02-07 17:08 |