|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() שלום לכולם,אני חדש בפורום הזה
אני מתאמן כבר באזור השנה ושלושה חודשים ועד לפני כשלושה שבועות עבדתי ללא כל ידע מהאינטרנט פשוט עשיתי תרגילים למיניהם ושמרתי על תזונה בריאה. לפני פחות מחודש החלטתי שאני רוצה להתחיל לעשות ss. לכן עשיתי הכל לפי המדריך של ריפטו אבל כשמנסים ללמוד לבד את התרגילים לא תמיד זה הולך. עליתי במשקלים די מהר וגם במשקל עד שיום אחד תוך כדי הסקוואט הרגשתי כאבים חזקים במפשעה ימין.הלכתי לרופאה הצבאית והיא אמרה לי שזה חשד לבקע וככל הנראה שבוע הבא יש לי צילום למקום.אני מבואס ברמה שאין דברים כאלה סהכ הרמתי 85 סקוואט,וכעת אני לא יכול לעבוד בכל מה שקשור לרגליים(סקוואט פאוור קלין דד ליפט) ולכן אני חייב להפסיק עם התכנית עד להחלמה מלאה אם בכלל... רציתי לשאול אותכם מה אתם מייעצים לי לעשות? בעיקרון המטרה שלי היתה לעלות ל90 קילו ואז לרדת חזרה... אשמח שתעזרו לי לשפר את המצב רוח ולהגיד לי שאני יכול לקבל תוצאות טובות גם מאימון אחר ושיום אחד אוכל להמשיך את הss מהמקום שהפסקתי תודה לכל העוזרים מעריך זאת מאוד! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() איזה תוצאות אתה מחפש? היפרטרופיה? אז אל תדאגה את זה תוכל להשיג גם מאימון רגיל ומכונות בחד"כ
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר מתחיל
|
![]() אני מתאמן בבית,אני מחפש תוצאות שss יביאו לי(כח וניפוח)הבעיה היא שלא משנה מה אני יעשה אני לא יכול לעבוד על תרגילים עם הרגליים עקב הפציעה...
אז יש לי שתי שאלות; 1.האם לאחר ניתוח בקע/קילה אוכל לחזור ולבצע את הss? 2.אם לבינתיים אני יעשה תרגילים שעובדים על פלג גוף עליון זה יהיה תקין?(אם כן אשמח להמלצות) |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() 1. לא יודע לא עברתי את הניתוח הנ"ל ואין לי מושג מה ההשלכות שלו.
2. תתייעץ ברופא. אני לא יודע מה הבעיה שלך בדיוק ועל מה היא משפיעה- תבדוק איתו אם הוא ייתן לך אישור לך על זה |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר מתחיל
|
![]() בקשר ל2 הכוונה שלי היתה אם זה בסדר שאני יתאמן על פלג גוף עליון ללא תחתון וימשיך לאכול את אותה התזונה של ss..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() עדיף לך שלא...אתה סתם תשמין יותר מידי
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר מתחיל
|
![]() סבבה.... תוכל להביא לי אולי תכנית לבינתיים לפלג גוף עליון?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() אני אוכל אבל זה יעלה לך כסף דרכי, אז עדיף שתחפש בעצמך , תקרא מאמרים ותבנה לעצמך תוכנית
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר מתחיל
|
![]() אוקי תודה בכל מקרה, אשמח לעוד דעות..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר מתחיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
נפיחון
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() כן אני רציני, יש לי הכשרה- שילמתי עליה כסף.
זה כמו שעכשיו אחרי התואר (עריכת דין) מישהו יבקש ייצוג משפטי ואני אעשה לו את זה חינם. |
![]() |
![]() |