![]() |
#1 |
חבר מתחיל
חדר כושר: פיזיקל רמת גן
|
![]() שלום שמי איימי, לפניי כשבועיים התחיל לי כאבי כתף בהתחלה זה הופיע בכתף ימין ועבר אחריי כמה ימים ששמתי מוטרוג'ל לאחר מכן התחיל לי כאבי כתף חזקים לאורך כל הגב הימיני
לדוגמא שאני שוכבת על כתף שמאל ממש כואב לי בכתף ימין כאילו קשה לי לנשום מהכאבים הלכתי אתמול מרפאה דחופה , והפנו אותי לרופא משפחה נתנו לי מרשם לכדור נגד הכאבים עשו לי צילום כתף אך היה תקין ואמרו לי לפנות לאולטרסאונד ואמר לי להימנע מספורט 3 שבועות. האם זה הכרחי? הוא אמר שמדובר באבחנה של דלקת , אך מה לעשות? לחכות לרופא משפחה או שכבר להתחיל לקחת את הכדורים? תודה לעונים ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() קחי כדורים ושימי קרח, למרות שזה יותר נשמע כמו בעיה נוירולוגית (משהו שם לוחץ לך על עצב) בכל זאת לכי לרופא משפחה ותקחי כדורים אנטי דלקתיים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר מתחיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר מתחיל
|
![]() יש לך את אותם הסימפטומים כמו שלי בדיוק מינוס הכאב בנשימה (כל אחד וההשפעה שלו..) אני כמעט בטוח שזו דלקת וכפי שאני לומד על עצמי זה משתנה מאדם לאדם, אני תקוע עם החרא הזה כבר חודשיים (ותאמיני לי שכעושים ספורט זה בהחלט מעכב את ההחלמה) ולעומת זאת חבר שלי החלים תוך שבוע. כדורים אגב לא עזרו לי - שוב תלוי איך ישפיעו עלייך. שמעתי שזריקת סטרואיד (קורטיזון) עוזרת נורא להחלמה (מחר הולך לקבל אחת) אעדכן אם יש שיפור, בכל אופן אין ספק שחייב לנוח ולהימנע מהפעלת לחץ על המקום. אומרים שפיזיותרפיה עוזרת, לי לפחות היא לא עשתה כלום...
נ.ב, דלקת זה המקרה הטוב, תתפללי שלא יראו באולטראסאונד קרע... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר מתחיל
|
![]() האם למשל ספינינג אני יכולה לעשות?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
כללי:: אור
עוסק ב:: פרטי
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ככה,
א' יש סבירות גבוהה כמו שכבר ענו ואמרו לך שזאת דלקת. למרות שגם אני חשבתי ככה כמה שבועות עד שעשיתי צילום וגילו לי קרע בשריר.... אבל בלי לחץ, את כל האירובי לסוגיו את יכולה לעשות [ריצה, ספינינג וכו'] כל עוד אין תנועה חזקה של הכתף בפעילות... ב' גם תרגילי כוח [במידה ואת עושה] את יכולה לעשות כל עוד אין תנועה בכתף, תתמקדי בתקופה הזאת ברגליים ובטן. ג' קני וולטרן, לא צריך מרשם והמשחה הזאת עושה פלאים!מורחים פעמיים ביום כמות יפה ונותנים לזה להיספג, [על כל האזור לא נקודתי] עדיף בוקר ולפני שינה. ד' פיזוטרפיה אכן ויכולה לעזור במידה וזאת דלקת הייתי ממליץ לך לנסות ואפילו לקרוא מאמרים על זה וללמוד את הנושא קצת לבד זה הכי טוב. ה' במידה ולא עובר לך תוך שבוע עם הוולטרן תבקשי מהרופא אטופן או במקרה שגם זה לא עוזר תוך שבוע ארקוקסיה.... הרבה לפני שחושבים לדחוף סטרואידים לגוף [קורטיזון] צריך לעשות את כל המאמץ כדי למנוע את זה, לקורטיזון יש נטייה להרוס את שאר הגוף ולעודד סכרת חוץ מלעזור לדלקות... בהצלחה.
"Bodybuilding is not weight and repetitions; it’s resistance and absolute muscle failure. It’s not quantitative; it’s qualitative. It’s more mental than physical. It’s more control than rage. It’s the realization that you can always get bigger..." |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר מתחיל
|
![]() אם כבר אתה מייעץ לה אז לפחות כמו שצריך.. זה נכון שצריכה של קורטיזון יכולה לתרום לסכרת ושאר דברים לא רצויים אך זה רק אם הוא נצרך בצריכה אוראלית (דרך הפה). אני אגב קיבלתי את הזריקה אתמול לאחר שפיזיו וכדורים במשך 25 ימים לא עזרו לי וכבר היום(!!!) אני בקושי מרגיש את השפעות הדלקת.
אגב פה רשום על תופעות הלוואי שלו : ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אבל להבא תבדוק יותר לעומק... יש יותר ממאה מקרים רק פה בארץ של סכרת מזריקות קורטיזון [ולי יש אפילו אחד כזה בבית!] זה שזה נדיר לא אומר שזה לא קורה...
"Bodybuilding is not weight and repetitions; it’s resistance and absolute muscle failure. It’s not quantitative; it’s qualitative. It’s more mental than physical. It’s more control than rage. It’s the realization that you can always get bigger..." |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
נפיחון
|
![]() אתה יודע מה למדתי ב 3 שנים שהייתי ב mma? שאין טעם לריב אם ילד מקלדת.. כבוד זה שם המשחק. זה שאני פה מסטלבת הכל ברוח טובה וכולם לוקחים את זה לכיוון אחר וחבל. החבר'ה שהיו פה פעם היו מבינים.. הפורום הופצץ בכוסיות..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר מתחיל
|
![]() לא בא להיות חוכמולג אלא רק לעזור, זה שזה נדיר וזה קורה זה כי בכל דבר יש סיכון בחיים בכל כדור או חומר שאתה מכניס לגוף. לא שמעו על אנשים שלקחו נורופן ומתו? על אנשים שמזריקה קיבלו זיהום של חיידק טורף? בקיצור מניסיוני האישי ואני מדגיש כדורים לא עזרו וגם פיזיותרפיה, הזריקה עשתה פלאים. זו השורה התחתונה..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() איגור, תודה על התמיכה אחי, אף אחד לא התחיל ריב...
![]() לtom1 אתה צודק, כמו שכבר רשמתי הזריקה אכן הורגת את הדלקת תוך יום אבל גם יש בה סיכון וחשוב לדעת את זה... על כל פנים לפותחת הפוסט אני מציע שתמשיכי בדרך שכבר רשמתי לך ותנסי הכל לפני הזריקה ואת הזריקה כאופציה אחרונה.... בהצלחה. ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
אפשר עזרה עם האימונים ? | ביני | אימונים | 1 | 05-09-11 21:43 |
קצת עזרה בערכים בבקשה אם אפשר | 4roxe | תזונה ותוספים | 5 | 16-02-09 09:55 |
אפשר עזרה? | incognito | גלריות הגולשים | 8 | 31-12-08 03:06 |
שלום אני חדש כאן אפשר עזרה בבקשה | Fiberglass | פיתוח גוף-כללי | 22 | 27-08-08 01:52 |
אפשר עזרה..? יש תמונות | חולה^דיכאון | גלריות הגולשים | 17 | 05-07-07 13:22 |