|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() שלום ,
כמה אחוזי שומן יש לי והאם אני צריך לעשות חיטוב או עלייה במסה משקל -70.4 ק"ג ,גבוה- 1.81 , עשיתי הערכת אחוז שומן לפי מחשבון גולינגו של גבוה משקל הייכף ירך היכף בטן והיה רשום שיש לי 4.2 אחוז שומן שזה לא הגיוני כי אני לא בודיבילדר או אתלט ... תודה רבה . התמונה : http://www.israup.net/images/6394c49...78cbf8cb01.JPG ד"א מצטער שהתמונה הפוכה . נערך לאחרונה על ידי astrix2212, 15-11-13 בשעה 08:51. סיבה: תמונה הפוכה תיקון |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר מתחיל
עוסק ב:: פיתוח גוף
חדר כושר: אטלנטיס
|
![]() חייב עוד מסה!
לדעתי 10-12 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() 11 ולא חייב עוד חייב להתחיל!!!
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() יש לי שאלה - אתה מסתכל על עצמך במראה.
בהנחה שאתה יודע מהי מסה ומהו חיטוב... מה אתה עונה לעצמך על השאלה הזו: 'והאם אני צריך לעשות חיטוב או עלייה במסה'???? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
נפיחון
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני לא שואל סתם כי משעמם לי אני שואל לדעת אם יש עוד לאן לחטב כי אני bmi 21.6 ואני יכול להגיע לbmi 18.5 הכי נמוך . זה אומר בערך 66 קילו, מבינים ..... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
כללי:: אור
עוסק ב:: פרטי
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() אתה מתעסק בשטויות ובטפל של הצד הזה שנקרא המתאמנים...
מה אכפת לך כמה הbmi שלך? הסתכלת במראה? אתה כולך עור ועצמות... מאסה ומאסה חזק, כל עוד תעשה את זה נכון עם תפריט מבוקר ומוגדר מראש ותעלה את הקלוריות בהדרגה גם לא תעלה יותר מידי בשומן ותתחיל להראות כמו בן אדם... בהצלחה.
"Bodybuilding is not weight and repetitions; it’s resistance and absolute muscle failure. It’s not quantitative; it’s qualitative. It’s more mental than physical. It’s more control than rage. It’s the realization that you can always get bigger..." |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() תשכח מbmi ברגע שאתה דורך בחדר כושר בפעם הראשונה
אתה כבר לא אדם ממוצע מה שנוסף לגוף שלך זה מסת שריר והמון משקל שנספח לכך, אין סיבה שהbmi יתקן לך אינדיקציה מסויימת. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
בדיקת אחוזי שומן | ac1240 | גלריות הגולשים | 3 | 11-11-12 19:30 |
איך אפשר למדוד אחוזי שומן במדוייק במקרה של אחוז שומן גבוה? | rg12 | תזונה ותוספים | 8 | 29-05-08 07:58 |
אחוזי שומן בגוף-אפשר תמונות שאני אוכל להעריך כמה אחוזי שומן יש לי? | gps | תזונה ותוספים | 6 | 15-05-07 21:35 |
שאלה- ריכוז שומן באיזור החזה, הורדת אחוזי שומן ואימונים יעזרו? | IlOA | אימונים | 12 | 02-03-07 07:22 |
אחוזי שומן | pimp | פיתוח גוף-כללי | 1 | 19-02-07 17:08 |