|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() שלום,
אני מתאמן שלושה חודשים בתכנית פול בודי, ובאימונים האחרונים דיי נתקעתי במשקלים, ולכן חשבתי על לעבור לתכנית ab. הבעיה המרכזית היא שבעקבות פציעה אני לא יכול לעבוד על הרגליים.. אז השאלה האם מומלץ לי לעבור לab בכל מקרה? הרי רגליים זה שרירים גדולים, ואם אני מוותר זה הופך את האימון לקל מידיי.. ובמידה ולא כדאי? מה אני צריך לעשות? להמשיך פול בודי? כי זה דיי מתסכל. תודה רבה, מצפה לעצותיכם ! ![]() עמית |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() איזה פציעה, איזה תרגילים מה נתקעת איך אתה אוכל
תרשום את כל הפרטים, תוכנית אימונים מפורטת
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר מתחיל
|
![]() יש לי קרע במיניסקוס...
אוכל את האוכל של אמא, משתדל לא לאכול הרבה, ומשתדל לשמור על מאזן קלוריות שלילי... אחרי כל אימון לוקח מנת חלבון מי גבינה. התכנית שלי כזאת - חזה : לחיצת חזה (בלי שיפוע) - 3x8 פרפר במכונה 3x8 גב: חתירה כנגד מכונה 3x8 ומשיכת מוט מלמעלה (לא זוכר את השם) 3x8 יד קדמית: פטישים 3x8 מוט דאבל-יו 3x8 יד אחורית: פולי עם חבל 3x8 יד מאחורי הראש עם משקולת חופשית 3x8 בכל יד. כתפיים: הנפת משקולות לצדדים 3x8 מכונה 3x8 בטן: כפיפות בטן 3x25 כפיפות לצד 25x2 לכל צד |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אני עם קרע בצולבת+קרע במיניסקוס עשיתי סקוואטים, זה היה חלק מ"הכנה" שלי לניתוח וחלק מהשיקום שלי אחריו.
דווקא בגלל הקרע כדי לך לעשות סקוואטים. (ד"א קרע במיניסקוס זה ניתוח אורטוסקופיה ושיקום של שבועיים ואז אתה כמו חדש) בהצלחה |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() קיצור תחפש פה יש איזה 23895 נושאים מהשבוע האחרון בדיוק עם הסברים ותוכניות ab אם לא תמצא אז תגיד
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() נדב הסקוואטים שעשית עם הקרעים כחלק משיקום והכנה לניתוח, היו עם משקל או בלי משקל?
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
תכנית חדשה ( תכנית שנייה ) | Eden200810 | אימונים | 2 | 13-10-12 17:51 |
פציעה עקב סקואט | doron_doron | פציעות ספורט | 6 | 04-09-12 23:53 |
פציעה | shai5554 | פציעות ספורט | 12 | 30-04-10 23:15 |