|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() Abc :
A - חזה ובייספס : בנצ' פרס - 5x4 לחיצת חזה בשיפוע חיובי דאמבלים - 3x8 לחיצה במכונה - 3x8 בייספס מוט דבליו - 4x8 בייספס דאמבלים בעמידה 4x8 b - גב ויד אחורית : פולי רחב אחיזה הפוכה - 3x10 פולאובר בפולי 3x8 חתירה - 3x8 בנצ' אחיזה צרה - 3x8 פשיטת מרפקים - 3x8 c - רגליים וכתפיים : סקוואט - 5x5 דדליפט - 3x5 תאומים - 4x25,20,15,12 כפיפה ופשיטה במכונה - 2x8 לחיצת כתפיים - 3x8 הרחקת כתפיים - 4x8 a - חזה בייספס וכתף אחורית : בנצ' פרס - 3x5 פלייס - 4x8 לחיצה במכונה - 2x8 בייספס בספסל בשיפוע - 4x8 בייספס יד על הברך - 3x8 תביאו חוות דעת על התוכנית ומה כדאי לשנות ? איזה תרגילים אפשר להחליף ביד אחורית ? חוץ מלחיצה צרפתית |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() גב + יד קידמית
חזה + יד אחורית . תרגיל טוב לאחורית יהיה מקבילים . |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
כללי:: אור
עוסק ב:: פרטי
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() לא הבנתי למה בסוף רשמת שוב a אבל הוספת שם גם כתף אחורית???
תעשה רק abc שבa הרגיל תהיה כתף אחורית [למרות שלדעתי מלכתכילה עדיף לא לפצל את הכתפיים!!!] ובאמת בabc עדיף שתעשה : חזה יד אחורית רגליים כתפיים גב יד קידמית x [עדיף רגליים באמצע ככה אתה גם יחסית נח עם הידיים ביום הזה- הכתפיים זה שטויות] עדיף פיצול כמו שרשמתי פה מאשר הפיצול הזה [מה שעשית יותר מתאים לabcd] בהצלחה. ![]()
"Bodybuilding is not weight and repetitions; it’s resistance and absolute muscle failure. It’s not quantitative; it’s qualitative. It’s more mental than physical. It’s more control than rage. It’s the realization that you can always get bigger..." |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
כללי:: אור
עוסק ב:: פרטי
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() עדיין עדיף abcx תעשה את הרצפים שלך בצורה משתנה, אתה צריך להבין ששבוע הוא לא מגבלת זמן לאימון ולא מסגרת זמן לתוכנית....
תעשה בשבוע אחד abca ואז שבוע אחרי תתחיל מb, יעני bcab, אחרי זה מc יעני cabc ואחרי זה שוב a כמו בהתחלה... כל פעם להמשיך מאיפה שסיימת... זה ייתן יותר גיוון לשרירים ויותר תוצאות לך... בהצלחה.
"Bodybuilding is not weight and repetitions; it’s resistance and absolute muscle failure. It’s not quantitative; it’s qualitative. It’s more mental than physical. It’s more control than rage. It’s the realization that you can always get bigger..." |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |