|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() אני משתדל לאכול קצת פחמימות אבל אני פשוט טוחן ים של חלבון היום לדוגמא אכלתי קרוב ל קילו צלי בקר ואני פשוט רעב מה לעשות עם זה ? זה בסדר ככה בחיטוב למרות שאיך שלא מסתכלים על זה ירדתי קרוב ל שני קילו בחודש
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי
כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן
|
![]() גם חלבון אי אפשר להכניס בלי הגבלה
אני מציע שתכניס קצת פחמימות, ותגביר את קצב האירובי שלך דוגמא: עוד 100 גרם אורז ביום תמורת עוד 20 דקות הליכה מהירה בשיפוע קיצוני כמו כן, אתה יכול לשתות משקאות חמים עם סוכרזית - תה ירוק בעיקר, ולהכניס ירקות ירוקים בכמות גדולה (כמה שאתה רוצה) בהצלחה
מי שלא עבר חיטוב לתחרות - לא יכול להבין באמת מה זה באדיבילדינג מקצועי ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה ![]() סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
אוקי האמת שבקושי אני אוכל פחמימות לחם אני יכול לאכול ? תראה אני חיל ואני כל הזמן על הרגליים כל היום הולך בקושי נח אין מצב של מנוחה ובסוף היום אני הולך להתאמן הייתי אדם שמן לפני שהתגייסתי הורדתי 25 קילו ונשאר לי קצת בטן למטה ואני מת להיפטר ממנה ולהפוך את זה לריבועים ואני כבר חודשיים עובד על חיטוב החברים אומרים שרזיתי וזה מצויין גם אני מרגיש הרבה יותר נוח אבל הבטן זה מה שאני רוצה לחטב כמה אכול אני צריך לאוכל ביום לדוגמא ארוחת בוקר אני פותח בפרי ובכמה לקרקרים מחיטה מלאה וצהרים אני מגיע לארוחה פשוט רעב מת אחרי עבודה של כמה שעות ואם אני יאכל קצת אחרי שעה אני יהיה עוד רעב ולא יהיה לי מאיפה להביא אוכל והפחד שלי שאם אני יאכל הרבה פיי ימות אני ישמין מה לעשות ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אתה חייב להכניס חלבון בארוחת בוקר ולעשות אותה יותר גדולה מפרי וקרקרים..תכניס ירקות חלבונים של ביצה גבינה לבנה ופרוסת לחם ואתה מסודר
![]() |
#5 |
חבר מתחיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() תסלבט כפרה לבריאות
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() זה לא עניין שלא לא להיות רעב כל היום, אבל זה מה שצריך לאכול ירקות עם סיבי תזונתיים, לחם , חלבונים, גבינות .... זה יכול להשביע. בעיקר המון ירקות וכל דבר עם סיבים
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
לא מסוגל לעשן | ביג מק | פיתוח גוף-כללי | 5 | 06-10-11 13:40 |
לא מסוגל לאכול | Barbell Man | תזונה ותוספים | 3 | 11-01-10 16:49 |
צריך עזרה עם הארוחה שלאחר אימון- פשוט לא מסוגל לאכול. | kroker24 | תזונה ותוספים | 3 | 03-12-09 22:45 |
לא מסוגל להרים | dor_dru | אימונים | 4 | 28-10-07 17:32 |