|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() נגיד ואני מתחיל מאסה, אני צריך לאכול כדי לגדול כלומר להשמין לא? אז למה אני רואה אנשים במאסה ואז אומרים להם ״אתה אוכל יותר בריא ממישהו בחיטוב״? מה הכוונה אם זה שתי דברים מנוגדים?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() תראה יש להשמין מפיצות, ציפס ושתייה מתוקה, ויש להשמין באופן הדרגתי על ידי תפריט מאוזן וארוחות מסודרות שכוללות בין היתר הרבה מאוד חלבון,ירקות, שומנים איכותיים וכו', שבעצם זה נקרא תהליך של עליה במאסה.
הכוונה של אותם אנשים כנראה לגבי בן אדם שאוכל כל כך נקי במאסה שלו (לא נוגע בגאנק, שתייה מתוקה וכו') שאומרים עליו שהוא יעני אוכל יותר נקי מבן אדם בחיטוב.
![]() |
#3 |
נפיחון
|
![]() או במילים אחרות אם אתה לא מתחרה אז למה לך לוותר על איזה האמבורגר ככה עם ציפס או פיצה עם מלא גבינה בצל וטונה?!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר מתחיל
|
![]() תודה על התגובות.
אני לא מבין למה אתה מתכוון לגבי זה שאני לא מתחרה, אבל אני מתכוון להגיע לרמה די גבוהה בגוף מבחינת חיטוב ככה שכנראה אני יצתרך לוותר על ההאמבורגר... ותגידו, עד כמה לסמוך על התפריט/תוכנית אימון שהמאמן בחדר כושר יביא לי? כי הבנתי שלא באמת מעניין אותם ממה אני יעשה ומה יאכל... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() תלוי במדריך אחי
אני מבין שאתה מתחיל ומעונין במאסה? אני במקומך מפרסם הודעה בפורום אימונים עם הרקע והנתונים שלך יעזרו לך להתאם תכנית בשבילך ספציפית לגבי התזונה אפשר לעלות במסהת שריר עם הרבה שומן או עם מעט שומן הכל תלוי בתזונה |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר מתחיל
|
![]() כן אחי אני מעוניין במאסה ואז לחטב, הפחד שלי שאני לא ישמין כי כרגע אני עם אחוזי שומן מאוד נמוכים... אפשר לפתח מסה ולהישאר על האחוזי שומן האלה? ואיך אפשר לפתח מאסה עם מעט שומן?
|
![]() |
![]() |