|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אחרי שעשיתי הנ"ל
מישהו(מאמן בחדר כושר וותיק חחח) שאל אותי למה אני רץ אחרי אימון ? - עניתי לו שאני עושה אירובי פעם/פעמיים בשבוע אז הוא אמר שזה לא אירובי זה אנאירובי ואם אני רוצה לעשות אירובי אז שאני אעשה הליכה ,אמרתי לו אני יודע שהליכה זה אירובי אבל גם ריצה קלה נחשב לאירובי ... מה אתם אומרים על זה חחח יש מצב שאני טועה? נ.ב: אינטרוולים נחשב לאירובי? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחחחחחחחחחחחחחח דרך יפה לפתוח את השבת
אירובי - פעילות מאומצת על דופק גבוה, משמע ריצה, הליכה וכד'. אנאירובי - אימון כוח, משקולות וכד'. ככה שמה שעשית, ריצה קלה על דופק 140 למשך 25 דקות זה אימון אירובי. אינטרוולים זה אירובי, כן. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() חחח עכשיו שאתה אומר לי את זה אני בשוק מהמאמן שלנו עלק הוא אמר ״ ריצה קלה זה אנאירובי״
אחת הסיבות העיקריות למה זה אני מתייעץ פה בפורום כי הבנתי מזמן שהמאמן של החדר כושר שלי פשוט לא מבין כלום. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אני לא מבין איך זה. בן אדם שלמד להיות מדריך חד"כ אומר כזאת שטות..(בנוסף לעשרות שטויות אחרות שיוצאות להם מהפה). אם בכל אותם המכללות והמכונים לא מלמדים דברים נכונים אז מאיפה כן אפשר לרכוש ידע אמיתי בצורה מקצועית??
בכל מקרה כמו שאמרו אירובי זה הליכה מהירה/ריצה קלה. אנאירובי- משקולות ספרינטים וכו' (פעולות שאתה לא יכול לבצע לזמן ממושך)
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
מאמר|ריצה כמעט ולא מורידה קלוריות. השוואה עם ריצה בממאסה | zvika_zzz | אימונים | 7 | 19-10-10 15:38 |
ממתי זה ? | רועי ב.א | פיתוח גוף תחרותי | 22 | 02-07-09 22:23 |
בין אנאירובי (משקולות) לאירובי | Lord Wolfang | תזונה ותוספים | 11 | 06-03-08 19:53 |
סחרחורת בשילוב ריצה עם אנאירובי! | שריר בראש | אימונים | 5 | 19-05-07 06:02 |
ממתיקים מלאכותיים | עידן | תזונה ותוספים | 2 | 07-09-06 14:46 |