|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() שלום ,
אני חדש פה בפורום טוב ,קוראים לי בר , בן 15 , משקל 80 ק"ג , גובה 1.80 אני מתאמן בחדר כושר בערך שנה , אני רציני בנושא אני קורא מאמרים שואל אנשים מה לא אבל אחרי כול זה אני עדיין לא מצליח לגדול היית לי תקופה שהתחלתי לאכול פחמימות בצורה גדולה אורז פסטה בכמות , טונה קוטג כמה שיותר וככה עליתי 10 ק"ג (התחלתי 70 ), המוטיבציה שלי היית הרבה יותר גדולה בוא נגיד שבאותה תקופה התמכרתי חח מאותו תקופה ראיתי שאני עולה די הרבה בשומן , אני רואה את הבטן שלי גדלה והפסקתי ומאז נעצרתי אני רוצה לחזור לאכול באותה צורה אבל אי? מה? כמה? עוד דבר, אני אשמח אם תעזרו לי לבנות תוכנית אימונים מתאימה מישהוא פתח כאן אשכול ומאוד אהבתי את התרגילים שם (האתר לא נותן לי לפרסם קישורים ) אז האשכול שהכותרת שלו היא abc כרגע הוא האשכול השישי מה אתם אומרים ? וגם ראיתי את האשכול שנמצא ב"האשכולות הכי טובים בפורום אימונים!" אשכול שנקרא "תוכניות אימונים" אשכול ה12 יש שם כמות של אימונים איך אני יודע מה לבחור? אז דבר ראשון ברור לי שאני צריך לחזור לאכול ולהגדיל את כמות החלבון ודבר שני תוכנית אימונים שתעזור לתזונה אני מעדיף תוכנית abc.. תודה רבה רבה בבקשה שהגיל שלי לא יפריע לתגובות ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר מתחיל
|
![]() היי
טוב אחרי שעזרתם לי -_- ניסיתי לבנות תוכנית לבד ואספתי כול מיני תרגילים מתוכניות ראיתי על איזה שריר אחראי כול תרגיל בניתי את התוכנית הזאת אני רק צריך בבקשה עזרה , בבקשה תוסיפו לי כמו חזרות וכמה סטים לעשות בכול תרגיל והאם יש צורך לשנות . עוד דבר אני רואה כול פעם תוכניות אימונים של אנשים שהם מתבססים בעיקר על לחיצת חזה+סקוואט+דדליפט+חתירה עם מוט ובתווחי חזרות משונים של 5*משהוא או 15* משהוא , זה מתאים לי ? לעלייה במאסה? אם כן אשמח לאחת כזאת A חזה- לחיצת חזה לחיצת חזה בשיפוע עליון פרפר כבל קרוס לחזה תחתון יד אחורית- פשיטת מרפקים כנגד מוט (לחיצה צרפתית) פשיטת מרפקים כנגד פולי עליון מקבילים באחיזה צרה B גב- דדליפט חתירה עם מוט פולי עליון פולי עליון מאחורי הראש יד קדמית- כפיפת מרפקים כנגד פולי עליון כפיפית מרפקים עם מוט W בישיבה פטישים C רגליים- סקוואט פשיטת רגליים במכונה תאומים בסמית' עוד תרגיל באנגלית הוא נקרא Lying leg curl כתפיים- לחיצת כתפיים הרמת משקולות לצדדים בעמידה עוד מכונה לכתף אחורית שחכתי מה השם שלך מה אתם אומרים ? |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
תכנית אימונים abc | beitaron | אימונים | 11 | 24-02-13 00:47 |
מחפש תוכנית אימונים חדשה לשמירת המסה הקיימת | Nemesis-X | אימונים | 15 | 29-08-12 11:04 |
מה אתם אומרים על תכנית המסה שלי? | Roman_Kosher | אימונים | 48 | 19-02-11 12:15 |
תכנית אימונים | iGotMilk | אימונים | 10 | 27-09-08 17:29 |
תפריט אימונים / תכנית אימונים ללא חד"כ. | ..oR.. | אימונים | 20 | 11-06-07 16:48 |